Synergo sociaal

Synergo heeft naast de twee pijlers ‘Korfbal voorop’ en ‘Synergo is mijn club’ een derde pijler: ‘Synergo (sociaal) netwerk’.

Het Synergo-netwerk heeft als doel om waarde te kunnen toevoegen aan de vereniging en de omringende wijken, waarbij bewegen en gezondheid centraal staat.

Droom

‘Synergo is een korfbalvereniging waar alle leden zich thuis voelen en zich zowel sportief als maatschappelijk ontwikkelen. Vanuit deze kracht willen wij van waarde zijn voor onze omgeving. Iedereen is welkom om te bewegen, te vertoeven en te ontmoeten bij Synergo; leden, familie, vrienden, kennissen en bewoners uit omliggende wijken. Ons maatschappelijk aanbod richt zich op bewegen, werktoeleiding, re-integratie en participatie.’ 

Vanuit de Synergo-droom is ook gekeken welke activiteiten aansluiten bij Synergo en het exploiteren van de kantine. Deze vier thema’s vormen vanuit de droom het kader waarin de toekomstige activiteiten zullen plaats vinden; sport, werktoeleiding, re-integratie, participatie.

special heroesKorfbal heroes

Synergo geeft trainingen aan korfbal heroes; mensen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking vanaf 6 jaar. De trainingen zijn vanaf 1 april 2017, elke zaterdagochtend van 11.00 – 12.00 uur. Iedere special korfbal hero is welkom om te komen mee trainen, maar de trainingen zijn helaas niet geschikt voor rolstoelers.

Vind jij het leuk om in een team met jongens en meisjes te sporten en plezier te maken? Meld je aan bij de gezelligste korfbalvereniging van Utrecht! Gezelligheid staat voor ons bij de korfbal heroes bovenaan.

Interesse of meer weten?

De heroes zijn welkom om 4 proeflessen gratis mee te doen. De training is vanaf 1 april 2017 elke zaterdagochtend van 11.00 – 12.00 uur. Wordt iemand lid, dan kan hij of zij ook gebruik maken van een U-pas.

Aanmelden of meer informatie over special heroes?

Sportcomplex Synergo, Loevenhoutsedijk 2, 3552 XE Utrecht

 

 

Zie ook