Synergo-jeugdkamp

Het Synergo-kamp staat elk jaar weer voor een weekend feest, weinig slaap en veel lol. Het is niet voor niets ‘de leukste activiteit van het jaar’! In welk team je speelt maakt niks uit, want met iedereen zal je het kunnen vinden dit weekend.

Zo verliepen de vorige Synergo-kampen

Het Synergo-kamp staat elk jaar in het thema van een weekend sport spel en plezier. Het kamp is bedoeld voor de Synergo-jeugdleden tot en met 18 jaar.

We vragen ouders om de kinderen te rijden van en naar het kamphuis. De oudere jeugd fietst naar het kamphuis als het kamphuis niet te ver is.

Spellen

Elk jaar weer worden de meest gekke spellen gespeeld waar punten verdeeld worden. Uiteindelijk zal de kampcommissie een winnaar uitroepen welke op gepaste wijze beloond zal worden!

Kampcommissie en begeleiders

De kampcommissie zorgt voor een locatie, maakt het programma met de verschillende spelen en regelt de begeleiding. De begeleiders proberen er nog een beetje voor te zorgen dat de jeugdleden zich (redelijk) netjes gedragen.

Opgeven

Het opgeven voor deelname aan het jeugdkamp gaat via een inschrijfformulier. In dit formulier vult u ook wat informatie in over bijvoorbeeld medicijnen, vegetarisch/halal etc.

Kampboekje

Alle kampdeelnemers krijgen van te voren een kampboekje. Hierin staat meer informatie over het kamp, wie er aan begeleiding meegaat, wie er rijden, wat iedereen moet meenemen (zoals een slaapzak, toiletspullen etc.) en het programma van het weekend.

Contact

David, Femke, Nomi, Ole, Sjoukje en Wouter: kamp@synergo.nl

Meer informatie