Sponsoring

Sponsoring: bijdragen aan de extra’s voor Synergo. Als korfbalvereniging bieden we zes dagen per week een plek waar mensen samenkomen om te sporten, te socializen en te genieten van het korfbalspel. We gebruiken de contributie van de leden primair om de accommodatie, trainingen en wedstrijden te faciliteren. Voor alle extra’s die wij als club bieden, steunen wij op onze sponsoren.

Synergo is op zoek naar nieuwe sponsoren. Wat, waarom en hoe je kunt sponsoren, lees je hier.

Een levendige club?

Ja! Synergo is echt een levendige club met ruim 350 actieve leden. Zij heeft met 13 seniorenteams (>18 jaar) één van de grootste seniorenafdelingen van korfballend Nederland. De levendigheid strekt zich uit naar de wijk: elke donderdagmorgen komt een grote groep 55+ om te bewegen en een kopje koffie te drinken. Onze accommodatie leent zich voor nog meer activiteiten met buurtbewoners. Voor iedereen is er bij ons plek!

Bij Synergo kunnen leden zich ontwikkelen, zijn we betrokken bij elkaar en bij de wijken. Synergo staat voor inclusie: iedereen is zichzelf, iedereen telt mee en iedereen doet ertoe! Hoewel je er niet genoeg van kan hebben, heeft Synergo een hele grote groep vrijwilligers die samen de club draaien. En veel vrijwilligers hebben veel ideeën. En die kosten geld.

Waarvoor zoeken wij sponsoren?

 • Er zijn ontzettend veel kansen waar jij je naam aan kunt verbinden. We zetten een paar actuele voorbeelden op een rij:
 • De selectie is op zoek naar een hoofdsponsor.
 • De teams zoeken (shirt)sponsors.
 • De 55+ers zoeken sponsoring voor hun Derde Helft en Golden Sports op donderdagochtend.
 • Cursussen van (jeugd) scheidsrechters en trainers.
 • Technische clinics van topspelers voor iedereen.
 • Het organiseren van het schoolkorfbaltoernooi (jaarlijks voor >750 kinderen).
 • Het jeugdkamp dat we voor alle jeugdleden toegankelijk willen houden.
 • Verduurzamen van onze accommodatie en het sportcomplex.
 • Peuter- en Kleutergym (iedere zaterdag) voor kinderen (2,5 – 5 jaar) uit de buurt.
 • Aanschaf dug-outs langs het veld.

Wat kan Synergo voor een sponsor betekenen?

Daar praten we graag verder met je over. Want, wat zoek je? Waar ligt je behoefte? Wil je wekelijks jouw bedrijfsnaam tonen aan de ca. 700 mensen? Zoek je online vindbaarheid? Wil je de sport verder brengen? Wil je juist laten zien dat alle randactiviteiten de club tot een ‘thuisplek’ maken? Draag je de club een warm hart toe, omdat er een familielid of vriend speelt? Zoek je nieuwe zakelijke contacten? Wil je laten zien dat jouw bedrijf betrokken is bij sport en de lokale gemeenschap?

Je zult merken dat je een zeer enthousiaste groep mensen steunt met hart voor de vereniging en voor de gemeenschap.

Sponsorpakketten

Iedere vorm van sponsoring is welkom, maar om een idee te geven, hebben we de meest voorkomende sponsorsamenwerkingen op een rij gezet:

Bel of mail ons

Draag jij Synergo of sport in het algemeen een warm hart toe? En wil je je bedrijf promoten in een actieve en hechte sportclub in Utrecht? Laten we dan eens koffie drinken! Mail onze sponsorcommissie (Jaap, Gerard en Anne) via sponsor@synergo.nl en één van hen neemt snel contact met je op.

Zie ook