Sponsoren

Sponsoren van Synergo

Fysiotherapie de Neckar-Ondiep

Ben je op zoek naar professionele fysiotherapie in de buurt? Dan is onze sponsor Fysiotherapie de Neckar-Ondiep de perfecte keuze voor jou. Hun ervaren therapeuten bieden deskundige behandelingen voor een breed scala aan klachten en aandoeningen. Of het nu gaat om sportblessures, revalidatie na een operatie of gewoon algemene pijn en stijfheid, ze staan voor je klaar om u te helpen herstellen en uw gezondheid te verbeteren. Op hun website, deneckarondiep.nl vind je meer informatie over hun diensten en hoe ze jou kunnen helpen. We bedanken Fysiopraktijk de Neckar-Ondiep voor hun steun aan onze vereniging!

Solutio

Trots op onze sponsor Solutio: een professioneel en allround klusbedrijf in Utrecht en omstreken voor VVE’s, particulieren en het MKB. Grote projecten en kleine klussen, alles wordt met zorg uitgevoerd en schoon opgeleverd. Van verbouwingen en renovaties tot het installeren van keukens en badkamers. Dus, op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve aannemer voor uw klusproject? Neem dan zeker contact op met Solutio. Check solutioklussen.nl voor meer informatie en hoe zij jou kunnen helpen jouw droomproject te realiseren. Eigenaar Kevin is al jaren onderdeel van onze korfbalfamilie.

KorfbalTotaal

We zijn verheugd om KorfbalTotaal als sponsor te hebben. KorfbalTotaal is een toonaangevende leverancier van korfbalartikelen en -accessoires. Van korfbalpalen tot korfbal ballen en van kleding tot trainingsmateriaal, KorfbalTotaal heeft alles wat een korfballer nodig heeft om het beste uit het spel te halen. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met uitstekende service. Op zoek naar korfbalartikelen en -accessoires: check korfbaltotaal.nl.

Rijschool Start

Starten met rijlessen doe je natuurlijk bij Start! Rijschool Start is een professionele en betrouwbare rijschool die rijlessen aanbiedt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Hun ervaren instructeurs bieden persoonlijke begeleiding en zorgen ervoor dat je alle vaardigheden en kennis opdoet die nodig zijn om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Of je nu op zoek bent naar autorijlessen, motorrijlessen of rijlessen voor jouw aanhanger rijbewijs, Rijschool Start heeft alles wat je nodig hebt. Check rijschool-start.nl en ga goed voorbereid die weg op.

Vizualism

Vizualism is een innovatief en creatief bedrijf dat gespecialiseerd is in visuele communicatie. Ze bieden diensten aan zoals grafisch ontwerp, videoproductie en animatie, waarmee ze unieke en impactvolle visuele content creëren. Als je op zoek bent naar een professionele en creatieve partner voor uw visuele communicatie, dan raden wij je aan om contact op te nemen met Vizualism. Bezoek hun website vizualism.nl voor meer informatie over hun diensten en projecten. Ook dank aan Vizualism voor hun steun aan onze club! Eigenaar Frederik staat al jaren langs de korfballijn het team van zijn zoon aan te moedigen.

Bredewoud Bouw

Bredewoud Bouw is een kleinschalig aannemersbedrijf met een groot netwerk op alle vakgebieden. Door 34 jaar ervaring in de bouw, waarvan 23 jaar als zelfstandig aannemer uit Utrecht, beschik jij over één kundig aanspreekpunt waar je met een gerust hart op kunt vertrouwen. Gerrit Bredewoud denkt graag met jou mee voor de beste oplossingen, zorgt dat jouw wensen realiteit worden en rekent hiervoor nette prijzen. Check bredewoudbouw.nl voor meer informatie. Ook Gerrit is lid van onze korfbalfamilie, vrouw, dochters en schoonzoon gooien allemaal een balletje.

JCM.nl

JCM context is gewoon goed in inhoud en creatie. Zij helpen grote klanten bij positioneringsvraagstukken, kernboodschappen, contentstrategieën en structureren en maken allerlei documenten, zoals jaarverslagen, aanbestedingen, agenda’s en rapporten. En ja, ze leveren gewoon toffe en toegankelijke content voor stories, websites, videoscripts en animaties. Neem contact op met Wim. Hij zal je zeker ook enthousiast vertellen over Synergo waar hij al jaren speelt, beleid en uitvoering geeft aan technisch beleid jeugd en ieder jaar weer de club op sleeptouw neemt naar de korfbalfinale. Zijn naam is verbonden aan jeugd en in 2023 aan de korfbalfinale.

Cure

Een ongeval is al vervelend genoeg. Laat staan als jij daarbij ook nog eens letsel hebt opgelopen. Dan zit je niet te wachten op alle rompslomp die de afhandeling van jouw letselschade met een verzekeringsmaatschappij met zich meebrengt. En daarom bel je dan gewoon Eric van Cure Letselschade. Of je ongeval thuis, op je werk, op straat, tijdens het sporten of op vakantie gebeurde, hij neemt de hele afhandeling gratis uit handen en begeleidt jou van A tot Z, zodat jij je volledig kunt richten op je herstel. Heb je recht op schadevergoeding? Smartengeld? Een (tussentijdse) uitkering? Cure werkt landelijk, dus waar je woont maakt niet uit. Check: www.cure-letselschade.nl. Heb je Eric aan de lijn en hoort hij dat je via Synergo komt? Dan hoor je mooie verhalen over onze club.

Zie ook