Sponsorcommissie

Wilt u uw bedrijfsnaam ook full color langs het Synergo-korfbalveld zien? En wilt u uw bedrijfsboodschap tevens roulerend voorbij zien komen op het informatiescherm in de kantine?

Dan is een Synergo-reclamebord echt iets voor u! Een bord van 300 x 75 cm kost u slechts € 500 aan jaarlijkse sponsorbijdrage!

Is advertising bij Synergo of sponsoring wellicht iets voor u? Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Heeft u andere ideeën over hoe we gezamenlijke doelen kunnen behalen? Wij denken graag met u mee! sponsor@synergo.nl

De sponsorcommissie

  • Anne
  • Gerard van V.
  • Jaap

Verder ontwikkelen

Met uw reclamebord zien vele sporters uw bedrijfsnaam of -boodschap. En met uw sponsorbijdrage helpt u Synergo om haar sportieve, maatschappelijke en sociale functie verder te ontwikkelen.

De moderne faciliteiten, zichtlocatie en bezoekersaantallen van Synergo bieden een uitstekende mogelijkheid voor u om uw bedrijf te promoten. Synergo heeft tal van mogelijkheden waarmee u de kracht van uw bedrijf kunt laten zien:

  • Reclameborden langs het veld en/of in de sporthal
  • Advertenties in mailings, op website en via gerichte ‘op maat’ acties zoals thema avonden
  • Toernooi- en evenementensponsoring
  • Kledingsponsoring

Het hoge niveau van de verschillende selectieteams draagt bij aan een gemeente-overschrijdend bereik voor uw promotieactiviteiten. Wij geloven in promotie ‘op maat’. Wij denken daarom graag met u mee welk type sponsoring het beste bij uw doelen past.

U merkt tijdens uw sponsoring snel dat u een zeer enthousiaste groep mensen steunt met hart voor de vereniging en voor de gemeenschap.

Naast de aangegeven voordelen van sponsoring proberen wij uiteraard iets extra’s te bieden. We nodigen u bijvoorbeeld graag uit om eens een wedstrijd te komen bezoeken, we organiseren regelmatig een Synergo Business Event en we voorzien u desgewenst van een periodieke update over de verenigingsactiviteiten.

Zie ook