Synergo-kleding

Bij Synergo is diverse sportkleding te koop. Synergo korfbalt in een rood met blauw wedstrijdshirt en een zwarte broek of een zwart rokje. Deze kleding is te koop bij Synergo.

Het Synergo-tenue bestaat uit het Synergo wedstrijdshirt met een zwart broekje of een zwart rokje. Voor de jeugd is er een bruikleenshirt beschikbaar. Voor de senioren is het wedstrijdshirt tegen inkoopprijs aan te schaffen via de webshop. Het is verplicht om de wedstrijden te spelen in het Synergo-tenue.

Draag je als meisje een hoofddoek, gebruik dan wel een sporthoofddoek.

Jeugdleden

Onze jeugd groeit zowel letterlijk als figuurlijk, daarom hebben we voor onze jeugd een bruikleenshirt ter beschikking. Dit shirt kun je ruilen wanneer de speler er is uitgegroeid. De kosten voor het bruikleenshirt zijn verwerkt in de contributie.

Wanneer de speler stopt met korfballen bij Synergo moet je het shirt inleveren. Wanneer de speler naar de senioren gaat, moet je zelf een wedstrijdshirt aanschaffen. Voor de senioren bestaat geen bruikleenregeling, omdat we er vanuit gaan dat een seniorenspeler langere tijd dezelfde maat heeft.

Voor een afspraak met de kledingcommissie voor het bruikleenshirt kun je mailen naar kleding@synergo.nl.

Uiteraard zijn er regels voor het bruikleenshirt (pdf).

Seniorenleden

Voor de senioren bieden we de optie om het Synergo-wedstrijdshirt tegen inkoopprijs te kopen via de Synergo-webshop. Wanneer het shirt is afgerekend, kun je contact opnemen met de kledingcommissie via kleding@synergo.nl voor een afspraak om het wedstrijdshirt in de kantine op te halen.

Webshop

Naast de wedstrijdshirts zijn er ook veel andere Synergo artikelen te bestellen via de Synergo-webshop.

Je bestelt alle Synergo-artikelen via de Synergo-webshop. Rokjes, broekjes, het inschietshirt en de sokken levert Muta sport aan huis. Het wedstrijdshirt bestel je via de webshop en haal je in de kantine op. Alle andere artikelen levert Muta gemakkelijk bij jou thuis aan.

Informatie

Miriam P., David K, Abdeslam L, Ymke R.
kleding@synergo.nl

Zie ook