Wedstrijdsecretariaat

We verwachten dat iedereen aanwezig is, volgens het oefen- en competitieprogramma. Als je (echt) niet kunt spelen, dan moet je zelf een invaller of reserve regelen. Dit geldt voor iedere seniorenspeler en -speelster.

Wedstrijdsecretariaten senioren  
Wedstrijdsecretaris seniorenLotte van Veldhuizenwssen@synergo.nl06 – 44 18 66 55
Algemeen (voor externen)Korfbalcommissiekcsenioren@synergo.nl 
    
Wedstrijdsecretariatenjeugd  
A- en B-teamsIris Bruinwsab@synergo.nl 
C- en D-teamsTitia de Vrieswscd@synergo.nl06 – 20 05 58 10
E- en F-teamsGina van Vlietwsef@synergo.nl06 – 10 22 37 05

Spelregels senioren

Om ervoor te zorgen dat alle teams compleet aan de wedstrijd kunnen beginnen, is er een aantal ‘spelregels’ voor het regelen van vervangers, zodat elk team een passende invaller kan vinden!

 • Indien je niet aanwezig kan zijn, regel je zelf een vervanger
 • Dit geldt ook bij afwezigheid door werk, vakantie, ziekte en korte blessures (< 4 wedstrijden)
 • Contactgegevens en beschikbaarheid van invallers vind je via supersubs.nl.
 • Het wedstrijdsecretariaat wssen@synergo.nl is beschikbaar om mee te denken. Het verzetten van wedstrijden verloopt altijd via het wedstrijdsecretariaat.
 • Je zoekt eerst een invaller uit het team boven of onder je.

Houd hierbij rekening met onderstaande regels:

 1. De selectie (S1 en S2) is één selectie die bij elkaar mogen invallen. Als zij invallers / reserves nodig hebben, regelen zij die in eerste instantie uit S3 en de A1.
 2. Wedstrijdkorfbal: uit een naastgelegen lager wedstrijdteam mag iedereen invallen, uit naastgelegen hogere wedstrijdteams mogen uitsluitend de AR’s invallen.
 3. Let op, ook bij teams die in dezelfde klasse spelen is het teamnummer leidend! (bijvoorbeeld, iedereen uit S4 mag bij S3 invallen, maar uit S3 mogen alleen de AR’s bij S4 invallen, ook al komen zij in dezelfde klasse uit).
 4. Naast de ingedeelde leden zijn er ook een aantal AR’s beschikbaar die in alle teams kunnen invallen (zie supersubs.nl).
 5. Breedte- en midweekkorfbal: alle breedte- (S6 t/m S10) en midweekteams mogen bij elkaar invallen. Zij mogen ook in het wedstrijdkorfbal uitkomen. Alleen AR’s uit het wedstrijdkorfbal mogen invallen bij breedte- en midweekkorfbal.
 6. Junioren en niet ingedeelde leden mogen overal ingezet worden.

Spelregels jeugd

Meld je voor wedstrijden altijd af bij jouw wedstrijdsecretaris, niet bij je trainer of teamouder. Doe dit zo snel mogelijk, uiterlijk donderdag 20.00 uur via de mail. Je krijgt vanuit het wedstrijdsecretariaat altijd een bevestiging van je afmelding.

Bij plotselinge omstandigheden (na donderdag 20.00 uur) bel je de wedstrijdsecretaris! Dan kan er zo snel mogelijk een vervanger geregeld worden.

Zie ook