AED op sportpark Loevenhoutsedijk

Sinds vandaag is er een AED op ons mooie sportpark. Deze is 24/7 bereikbaar en tot stand gekomen door inzet van Ineke en in goede samenwerking met de Gemeente Utrecht (beleidsadviseur Goos van den Berg). Met de toename van sporters op ons sportpark kon een AED niet ontbreken, dus zijn we aan de slag gegaan om dit voor elkaar te krijgen.

De AED is te vinden tegen de voormalige voetbalkantine aan. Dit betekent dat het hek tussen de kantine en de parkeerplaats vanaf nu niet meer op slot mag! Elke seconde telt wanneer een AED nodig is.

Reanimatie- en/of EHBO-cursus

De volgende stap die wij als vereniging willen ondernemen, is inventariseren wie er belangstelling hebben om een reanimatie- en/of EHBO cursus te volgen. Bij voldoende interesse willen we kijken of we de cursus mogelijk bij Synergo kunnen geven. Heb je interesse mail dan naar sociaal@synergo.nl.

Zie ook