B1 brengt de cheque naar Leeuwarden

Ja, het geld is opgehaald, maar dan moet het nog wel naar Leeuwarden. En daar gingen we om 9.20 in de trein naar Leeuwarden. Heel gezellig allemaal, soms sliepen er mensen even (vanwege de lange reis), soms gingen ze door de trein lopen. Aangekomen in Leeuwarden moesten we nog een stukje lopen om bij het glazen huis te komen.

Na 5 minuten lopen was daar eindelijk ons doel, maar waar waren de mensen? het was heel erg rustig toen wij de cheque gingen brengen. We stonden in de rij voor de brievenbus, maar waar waren de jongens nu? Nu waren we aan de beurt en ze waren er nog niet, nou dan maar zonder de jongens naar de brievenbus, mooie foto’s zijn er gemaakt kijk maar op de serious request site.

De tweede keer waren de jongens er wel bij (gelukkig) en toen keek Giel heel per ongeluk onze kant op naar onze cheque daar kwamen twee dikke duimen omhoog!

De brievenbus gehad nu op naar de cheque box. Eerst een filmpje maken van ons en de cheque en uitleggen wat Synergo gedaan had. (staat ook op de Serious request site) Toen moesten we de cheque daar achterlaten :-).

Maar we waren erg vroeg klaar en ja nog een beetje feesten bij het huis is leuk, maar na een tijdje word dat ook saai. Dus we gingen gezellig met z’n allen naar de Mac Donalds en de meiden nog even lekker shoppen. Toen weer op weg naar huis.

 

Dit was de dag in Leeuwarden voor Serious request.

Groetjes van de B1

B1 biedt cheque aan