1 jaar De Derde Helft

Dit eerste jaar De Derde Helft, gezellig sporten, koffie drinken of een spelletje doen met buurtgenoten, vierden we met een rondvaart door Utrecht en pannenkoeken eten in Rhijnauwen.

‘Jullie zijn echt een mooie aanvulling voor Synergo!’, zoals Paula, de dochter van Georgina zo mooi verwoordde. Deze opmerking klinkt wel heel geweldig. Dit komt ongetwijfeld door het enthousiasme van alle vrijwillige medewerkers en de fijne sfeer die er heerst binnen De Derde Helft. Hierdoor voelt iedereen zich gelijk welkom en heel prettig. Namens ons allen: Dank hiervoor!

Hannie

In het bijzonder dank aan ‘onze’ Hannie. Het is toch heel anders gelopen door het gebeuren met Sydney. Nu sta jij (bijna) elke week op het veld om ons op een verantwoorde wijze te laten bewegen. Ook voor activiteiten buiten De Derde Helft maak je ons enthousiast.

Om onze waardering te tonen willen we jou nu in het zonnetje te zetten met veldboeket en bon te besteden bij een tuincentrum. Hiermee kan jezelf bloemetjes of plantjes voor jullie tuin kiezen waardoor je altijd aan ons kan denken!

Familietoernooi

Ook willen wij ons laten zien tijdens het familietoernooi op 24 juni als ‘Team Derde Helft’. We krijgen vanaf nu extra korfbaltraining van Hannie en Georgina wordt onze coach. Wij zijn herkenbaar aan ons blauwe shirt.

De Derde Helft bij Synergo bestaat inmiddels al 1 jaar en wij allemaal hopen hier nog lang deel van te kunnen uitmaken. Vooral doorgaan!

Namens de deelnemers aan De Derde Helft,
Wil.

Ook bewegen voor 55+?

Bent u 55 jaar of ouder? Kom dan gezellig sporten, koffie drinken of een spelletje doen met buurtgenoten tijdens De Derde Helft bij Synergo. Elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur ontmoeten ouderen uit de buurt elkaar in de kantine van Synergo.

Zie ook