Kantinecommissie

De Synergo-kantine is een plek waar iedereen zich thuis voelt. De kantinecommissie regelt alle zaken in en rond de kantine. Wij zorgen ervoor dat er altijd wat te eten en te drinken in de kantine is en dat er iemand is die je achter de bar kan helpen.

Wil je een activiteit voor Synergo organiseren waarbij je de kantine nodig hebt? Neem dan contact met ons op, kantine@synergo.nl

Taken

  • Bevoorrading kantine (inkoop)
  • Opstellen barrooster en schoonmaakrooster
  • Financiën kantine bijhouden
  • Onderhoud aan kantine
  • Toepassen alcoholbeleid
  • Reserveringen kantine

Wie zijn we?

VoorzitterLaura T
Inkoop & FinanciënSander Ha, Leon S, Dirk tHB
PlanningIlse D, Nicole G.
Contactpersoon Foodcievacature

Wij zijn beschikbaar voor al jullie vragen en horen het graag zo vroeg mogelijk wanneer je de kantine wilt gebruiken voor een activiteit. Heb je een idee om de kantine te verbeteren of gezelliger te maken? Dit horen we ook graag. kantine@synergo.nl

Barpoule en foodcommissie

Vind je het leuk om vaker achter de bar te staan of om lekkere broodjes en maaltijden klaar te maken in de keuken? Laat het ons weten! Spreek Dirk of Ilse aan of stuur een e-mail, kantine@synergo.nl.

Diensten

Nadat de barpoule en de foodcie zich hebben ingeschreven op de bar- en keukendiensten, verdelen we de overige diensten over de teams. Samen met spelers en ouders van jeugdleden zorgen ervoor dat we altijd met voldoende mensen zijn om iedereen van een lekker drankje, broodje en/of maaltijd te voorzien.

Synergist

Vanwege het 25-jarig lustrum van Synergo hebben we een eigen Synergo-biertje: Synergist! De smaak ervan hebben we zelf mogen samenstellen. Probeer je hem een keer?

Meer informatie