Corona-update: alleen trainen t/m 14 januari


Afgelopen dinsdag was er een nieuwe persconferentie over de coronamaatregelen. Hierop heeft het KNKV gereageerd dat er voorlopig geen veranderingen zijn in het beleid. Synergo verandert ook het beleid niet tot er meer informatie komt vanuit de overheid en het KNKV.

Ons doel is nog steeds om iedereen gelegenheid te geven om te sporten én binding met Synergo te houden. We gaan in afwachting op het volgende besluit van de bond door met trainingen faciliteren in het weekeinde. Dit is ieder geval tot en met 14 januari. De verwachting is dat er in de week hiervoor een nieuw bericht vanuit het KNKV verschijnt.

Kerst en Oud & Nieuw

De komende twee weekeinden staan vooral in het teken van Kerst en oud en nieuw; de zaal is gesloten en er zijn dan geen trainingen. Daarom willen we graag kijken of er andere mogelijkheden zijn tussen kerst en het nieuwe jaar voor wie dat wil.

Ideeën?

De korfbalcommissies nemen contact op met de teams om te kijken wat er mogelijk is. Daarnaast vragen we iedereen die goede ideeën heeft om dit te bespreken met de betreffende korfbalcommissie. Dan kunnen we kijken wat er mogelijk is. Je kan bijvoorbeeld denken aan interne wedstrijdjes of andere vormen van trainen.

Vervolg

We houden de berichten vanuit de overheid en het KNKV goed in de gaten. Wanneer er signalen komen dat de competitie weer van start gaat, willen we kijken om ook oefenwedstrijden extern te regelen voor alle teams. Tot die tijd speelt Synergo geen externe wedstrijden.

Wij realiseren ons dat dit voor sommige teams negatief uitvalt, maar we hopen op ieders begrip. Want Synergo dat zijn wij!

Korfbalcommissie en bestuur.

Zie ook