Topverkopers Grote Clubactie 2021: Nicky, Yannick en Linde


De Grote Clubactie 2021 is afgelopen. We hebben maar liefst € 2.500 opgehaald voor Synergo! Er zijn in totaal 1.042 loten verkocht door 47 Synergo-leden. Topverkopers van 2021 zijn Nicky (B3), Yannick (F1) en Linde (D2). Alle lotenverkopers én kopers heel erg bedankt!

We onderzoeken of we de opbrengst van de Grote Clubactie kunnen gebruiken voor dug-outs langs het Synergo-veld.

Topverkopers

Alle verkopers zijn toppers! En we zetten de drie leden die de meeste loten hebben verkocht even in het zonnetje. Dat zijn Nicky (B3), Yannick (F1) en Linde (D2). Helaas was Linde niet in de sporthal bij de uitreiking van de prijzen. Zij krijgt hem opgestuurd.

Nicky heeft 75 loten verkocht, Yannick heeft 71 loten verkocht, en Linde 67 loten. Heel goed gedaan allemaal!

Zelf een prijs gewonnen?

Een lot kopen is goed voor Synergo, maar je maakt zelf ook kans op mooie prijzen! Heb je een lot gekocht? Op www.clubactie.nl kun je zien of je iets gewonnen hebt.

Groeten,
Floor.

Zie ook