Duo trainingen senioren 15/01

Helaas kunnen de reguliere wedstrijden en trainingen voor de senioren momenteel door de coronamaatregelen niet doorgaan. Wat wel mogelijk is om buiten, in duo’s, op afstand te trainen. Mocht je het leuk vinden om gezamenlijk een balletje te schieten, dan kan dit op 15 januari van 15.00 – 17.00 uur in twee blokken van een uur. Er is plaats voor 15 duo’s per uur.

Let op! Mochten de coronamaatregelen in de tussentijd veranderen, dan kan het zijn dat deze activiteit toch niet door kan gaan. Alle mensen die zich dan al hebben opgegeven, krijgen hier een bericht van.

Coronaregels

Er gelden op dit moment strenge coronamaatregelen. Het is belangrijk dat iedereen zich aan onderstaande regels houdt:

  • Er kan alleen in tweetallen getraind worden. Er wordt dus ook niet centraal training gegeven en alle vormen van partijen zijn uitgesloten.
  • De leden van een duo moeten 1,5 meter afstand houden.
  • Er is één korf per duo beschikbaar
  • Er wordt buiten getraind (dus kleed je warm aan).

Vragen

Mocht je vragen hebben, dan kun je ze stellen aan de Korfbalcommissie Senioren via kcsenioren@synergo.nl

Wil je komen trainen op 15 januari, geef je dan (in duo’s) op via onderstaand formulier. Mocht je invullen geen voorkeur in tijd te hebben, dan krijg je uiterlijk donderdag 13 januari een bericht bij welk tijdvak je bent ingedeeld.

[form duotrainingsenioren]

[formdata duotrainingsenioren table show=”naam1,naam2,tijd”]