Maatregelen coronavirus vanaf zaterdag 6 november 2021

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Volgens het Korfbalverbond maken ‘deze maatregelen het aanbieden en beoefenen van sport complex’. Bij het schrijven van dit artikel is de Tweede kamer in debat over de maatregelen. Synergo wacht het debat en het advies van KNKV en NOC*NSF af.

Op de achtergrond zijn onze commissies alvast gestart met elkaar te overleggen over wat we zouden kunnen doen. We wachten verder de richtlijnen vanuit de overheid, het KNKV en NOC*NSF af hoe we als sportvereniging moeten omgaan met de maatregelen.

Wanneer we hierover meer informatie hebben, laten we dit uiteraard weten.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met het secretariaat.

Namens het bestuur,
Mamoun.

Zie ook