Corona-update: Geen competitie, wel trainingen

De komende 3 weken spelen we geen wedstrijden. We bieden alle teams de mogelijkheid om te trainen. Dit zal voor het grootste deel op zaterdag zijn, en mogelijk deels op zondag. We hebben ervoor gekozen ons terug te trekken uit iedere vorm van competitie in de periode tot 19 december 2021.

Het KNKV stelt dat alle wedstrijden voor 17.00 uur in principe gespeeld kunnen worden. Bij Synergo zorgt dat ervoor dat sommige teams wel en andere teams niet kunnen korfballen. Wij willen iedereen gelegenheid geven om te sporten én binding met Synergo te houden. Daarom hebben we ervoor gekozen ons terug te trekken uit iedere vorm van competitie in de periode tot 19 december 2021. We nemen morgen (1 december) contact op met het KNKV om dit besluit af te stemmen.

We zijn bezig om voor elk team een trainingsmoment op zaterdag of zondag te regelen.

Wij realiseren ons dat dit voor sommige teams negatief uitvalt, maar we hopen op ieders begrip. Want Synergo dat zijn wij!

Kantine

De kantine is in het weekend open tot uiterlijk 17.00 uur. Je kunt met je team tot een uur na je training in de kantine zijn. Daarbij gelden de volgende regels:

  • Het Coronatoegangsbewijs blijft verplicht vanaf 18 jaar.
  • Er zijn verplichte zitplaatsen op 1,5m afstand van elkaar.
  • Draag een mondkapje als je je verplaatst door het gebouw.

Algemene regels

Het coronatoegangsbewijs blijft verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar die de sporthal of kantine in wil. In het gebouw draag je een mondkapje, behalve tijdens het sporten of op je zitplaats in de kantine. Meer informatie over de coronaregels vind je op de coronapagina.

Kamerdebat

Aangezien er op woensdag 1 december nog een Kamerdebat plaatsvindt over de positie van sporten binnen de coronaregels zou het kunnen dat in de loop van de komende 3 weken ons plan herzien moet worden. We zullen dan zo snel mogelijk een update plaatsen.

Veilig & gezond

We zijn ons ervan bewust dat deze nieuwe regels voor niemand leuk zijn. Maar we willen dat iedereen kan blijven sporten, en dat dit op een veilige manier gebeurt. Door geen wedstrijden te spelen tegen andere verenigingen, beperken we de contacten tussen mensen en de reisbewegingen in het land. We hopen op die manier bij te dragen aan het beperken van de coronabesmettingen, zodat we snel weer (meer) mogen en kunnen sporten!

Vragen?

Neem contact op Kevin van der Heide, die de Corona-aanpak bij Synergo coördineert: 030-2496165 (dit nummer is ook voor Whatsapp te gebruiken).

Namens de korfbalcommissie, kantinecommissie en het bestuur,
Kevin.

Zie ook