Hoofdsponsor worden

Synergo zoekt een nieuwe hoofdsponsor

Na een sponsorsamenwerking van liefst 20 jaar, hebben we Geert en zijn bedrijf Veerkracht afgezwaaid als hoofdsponsor van Synergo. Dit betekent dat er per augustus 2023 een unieke positie vrijkomt om de Synergo selectie te sponsoren. Zien wij jouw naam straks terug?

Hoofdsponsor zijn: wat houdt dat in?

Als hoofdsponsor ondersteun je heel Synergo, maar in het bijzonder de A-selectie van de senioren. Middels jouw steun draag je bij aan het behalen van hun sportieve ambities. Aangezien Synergo dit jaar kampioen is geworden, betekent dit wedstrijden winnen in de Overgangsklasse!

Door hoofdsponsor te worden verbind je jouw naam voor drie jaar aan de selectie, je bent zichtbaar op de wedstrijdshirts van Synergo 1 en 2. Hiermee zorgen zij elke week weer voor landelijke en lokale exposure voor jouw bedrijf onder Synergo-leden en andere korfballers en sporters.

Los van de selectie shirts biedt Synergo: vermelding langs het veld, in de kantine, op de website en tijdens belangrijke thuiswedstrijden. Ook bieden we de mogelijkheid om andere materialen en/of teams te sponsoren. We gaan graag samen op zoek naar de beste invulling die bij jou en jouw bedrijf past.

Aanmelden als hoofdsponsor

Interesse om de nieuwe hoofdsponsor van Synergo te worden? Laten we dan eens koffie drinken! Mail onze sponsorcommissie (Jaap, Abdeslam, Pierce, Gerard en Anne) via sponsor@synergo.nl en één van hen neemt snel contact met je op.

Zie ook