Tip de hoofdsponsor!

Synergo zoekt een nieuwe hoofdsponsor en het liefst één met connectie met de vereniging. ‘Wij zijn Synergo’ dus we hebben jou nodig!

Heb jij een bedrijf, ken je mensen in je netwerk, of weet jij simpelweg de perfecte sponsor voor Synergo? Tip dan snel de sponsorcommissie, via sponsor@synergo.nl of rechtstreeks via Abdeslam, Pierce, Jaap, Gerard of Anne.

Wordt jouw tip daadwerkelijk sponsor? Dan gaat €250 rechtstreeks naar jouw team voor lekkers in de kantine of een teamuitje! (let op de voorwaarden).

De voorwaarden van de win-win actie

  1. De hoofdsponsor verbindt zijn naam aan de selectie voor 3 jaar en minimaal € 5000 per jaar.
  2. De € 250 euro komt eenmalig ter beschikking van het korfbalteam waarin de aandrager speelt.
  3. Indien het een seniorenteam is, dan krijgt jouw team een team kassabon ter waarde van € 250. Uiteraard mogen alleen leden van het team op dit bonnetje drinken en eten halen uit het hele assortiment
  4. Het bonnetje is 1 jaar geldig, vanaf het moment van ondertekening van het contract door de hoofdsponsor + 365 dagen.
  5. Indien een jeugdlid de gouden tip voor de hoofdsponsor geeft, dan mag het bedrag van € 250 besteed worden aan een teamuitje. De declaratie voor het teamuitje wordt ingediend bij de penningmeester o.v.v. ‘250 euro voor aanbrengen van de hoofdsponsor’.
  6. Indien er meerdere sponsoren worden aangedragen, dan selecteren we daaruit de hoofdsponsor. Het team dat deze sponsor aandraagt krijgt de € 250.
  7. Tips en contactgegevens van de persoon die we kunnen bellen kunnen worden aangeleverd per mail bij de sponsorcommissie: sponsor@synergo.nl.
  8. Deze actie loopt tot 1 augustus 2023.

Zie ook