Nog steeds geen veldpunten voor S6

Voor de verandering beginnen we maar eens met uitslag: 4-11 verloren helaas. Dus het is nog steeds wachten op de eerste punten op het veld.

Maar waar ligt het nou aan? Is het de coach, de spelers, niet scherp genoeg spelen of de scheids? Dat laatste was in ieder geval niet het probleem afgelopen zaterdag! Maar wat dan wel?

Het begin

De eerste helft begonnen met een 1-0 voorsprong. Hierna ging het helaas snel achteruit en begon Nova te lopen. De kansen die ze hadden werden gewoon simpelweg afgemaakt. De kansen voor S6 lagen er wel, maar we verzuimden ze af te maken! Het uitspelen van de bal naar de aanval werd ons ook knap moeilijk gemaakt. Zo voelde Casper zich genoodzaakt om weer een balletje achter zijn rug om te gooien. Deze keer gelukkig wel met succes!

Het vervolg

Na de eerste helft gespeeld te hebben dropen we af voor het praatje in de rust, alhoewel praatje? Sander drukte ons ff met de neus op de feiten. Het was een combinatie van een sterk spelend Nova en fouten vanuit Synergo.

Nog half ondersteboven van het praatje in de rust gingen we het veld weer op. Voor zover ik me nog kan herinnen was de 2de helft wel wat beter. Synergo kreeg meer kansen maar het scoren bleef een probleem. Na het laatste fluitsignaal dropen de spelers van de S6 af richting kantine om dan maar het ongenoegen weg te gaan poetsen, dweilen en vegen.

Derde helft

Uiteindelijk na het verplichte schoonmaken bleven de meesten nog wat drinken waar over van alles gepraat werd. Ook kwamen de gebruikelijk grappen en grollen weer aan bod, dit keer kwam de meest verassende van Marcel J.: ‘Wat is een white dragon’? Voor antwoord verwijs ik je graag door naar Marcel. Uiteindelijk nog lekker aan de friet en snack gegaan dus de 3de helft was zeker gewonnen door ons. Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat de jonkies van S6 het al snel voor gezien hielden, maar dat de oude garde nog tot in de late uurtjes is blijven hangen.