Punten voor S6

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Midlandia 3 op het programma. De wedstrijd van Synergo 9 ging niet door, dus volop tijd en ruimte om ons voor te bereiden.

Midlandia daarentegen kwam vijf minuten voor tijd binnen en na het stuntelen met hesjes en t-shirt en truien, kon de wedstrijd dan beginnen. Want de reserveshirts lagen nog in Bunnik.

Bij ons wat wijzigingen in de herenkoppels. Dit resulteerde in de volgende opstelling:
Aanval: Eva, Wendy, Sander S. en Xander
Verdediging: Sjaane, Lotte, Jeffrey en Sander Ha.
Casper en Nomi hadden vandaag een plekje op de bank om de statistieken bij te houden. Jari was geblesseerd.

Voor het eerst

Ondanks de slechte voorbereiding van Midlandia wisten zij als eerste de bal door het mandje te krijgen.  Gelukkig was deze voorsprong van korte duur en nog belangrijker: eenmalig! Bij de 2-1 was het zo ver: voor het eerst dit seizoen stonden we voor!

Tot de 4-4 lukte het Midlandia continu de aansluiting te vinden. Daarna wisten we een gaatje te slaan naar twee punten. Deze voorsprong hebben we na rust van 7-6  weten uit te bouwen tot 12-7. Met nog vijftien minuten te gaan zijn Nomi en Casper nog in het veld ingekomen om de overwinning veilig te stellen. Helaas wist Midlandia dankzij twee stippen nog terug te komen tot 12-9, wat tevens de eindstand was.

Hoera!

Na zeven wedstrijden op het veld was het tijdens de derde zaalwedstrijd dus echt zover. De eerste punten zijn binnen en dat smaakt naar meer! Wie weet komend weekend wel!