Na verlies toch nog winst voor S6

Synergo 6 kreeg OVVO op bezoek in de Dreef. Door het kleuterfestijn voor ons, was het voor sommigen even omschakelen naar een wedstrijd voor volwassenen.

Aan de coach had het niet gelegen om scherp en fanatiek van start te gaan. Met een (voor zijn doen) korte voorbespreking konden we aan de wedstrijd beginnen. Desondanks was het begin slap en daarmee liepen we vanaf het begin achter de feiten aan. Door chaos in het verdedigingsvak stond het na een paar minuten al 0-2. Met wat schoten en een strafworp konden we nog wat terug doen en gingen we met 4-6 de rust in.

Na de hervatting

Na de rust liep het uit tot 5-9. Wederom gingen wij niet met pit van start. Casper wist gelukkig (wederom) tegen de paal aan te lopen. Een paar wedstrijden geleden werd zijn eigen doelpunt hierdoor afgekeurd. Nu voorkwam het een doelpunt tegen. Door enkele spelers te wisselen wisten we de wedstrijd naar ons toe te trekken. Vrije ballen werden erin gegooid en ook Xander kreeg het op zijn heupen.

Er stond 11-11 op het scorebord. In de laatste 15 minuten wisten we opeens wel er tegenaan te gaan. Die start kwam te laat. Met een eindscore van 13-14 konden we er alleen maar van balen dat we te laat gingen knokken voor winst.

Toch nog winst

Gelukkig kon de Sinterkerst ’s avonds veel goed maken. Met het dobbelspel werden immers prachtige cadeaus verdeeld. Ook de gedichten en surprises maakten veel goed. Iedereen is met iets moois naar huis gegaan en daarmee was er toch nog voor winst voor Synergo 6.

Scores: Jeffrey 3, Xander 3, Sjaane 3, Eva 2, Sander Harskamp 1, Nomi 1.

Met dank aan onze reserves!

Sjaane.

Zie ook:

Synergo 6 verliest nipt met 7 punten
Synergo 6 kwam te kort
Punten voor S6
Synergo 6 gooit het balletje achterom
Synergo 6 – Corvers 2
Bang voor Synergo 6?
Waterballet op zompig modderveld voor S6
Bankzitten bij S6
Synergo 6 in twee minuten
Een mooie dag voor S6 om te winnen
Synergo is te lief
Onterecht verlies van Synergo 6
Verlies voor debuterend Synergo 6