Staatssecretaris neemt bal uit bij S1

De Marokkaanse staatssecretaris van de regio Marokko-Oost neemt zondag om 14.30 uur de bal uit bij de wedstrijd van Synergo 1. Als een symbool van de vriendschappen en (korfbal)banden tussen Marokko en Nederland.

De Marokkaanse delegatie is in Nederland vanwege het project ‘Korfbal in Marokko’ om de contacten te versterken en om kennis te maken met het korfbal in Nederland. Onze Marokkaanse gasten zijn onder andere aanwezig tijdens het finale van de Korfbal League in Ahoy en bij onze korfbalvereniging Synergo.

Delegatie

De delegatie bestaat uit Mohammed Aboudamir (de Marokkaanse staatssecretaris van L’academie Régionale d’Ecucation et de Formation de la Région de l’Oriental te Ouijda), Mohammed Faouzi Qsiyer (internationale betrekkingen) en Abderrahmen El Batlaoui (hoofd educatie en vorming te Berkane).

Power

Met korfbal in Marokko willen we als stichting Korfbal Marokko – Nederland en als Synergo bijdragen aan het versterken van de sportieve, culturele, educatieve en sociale relaties tussen Marokko en Nederland. ‘Sport has the power to change the world’, zoals Nelson Mandela eens zei.

Sander.

Meer informatie

Zie ook