Training schoolkorfbaltoernooi groepen 3 en 4

Woensdagavond 12 april trainden er na 2,5 jaar corona weer zo’n 130 basisschool kinderen op ons sportcomplex. Rond 17.15 uur stroomden de kinderen binnen en werd het, als vanouds, een gezellige chaos.

Exact om 17.30 verdeelden we de scholen over alle trainers en kregen de kinderen uitleg over de spelregels en werd er met veel enthousiasme getraind.

Het was extra leuk te zien dat Synergo altijd kan rekenen op een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Trainers die ieder jaar helpen, maar ook een aantal nieuwe jonge jeugdtrainers waren van de partij. Echt supergaaf dat jullie er waren! Rond het veld stonden alle ouders heerlijk in het zonnetje te genieten, want het weer was gelukkig goed.

Bedankt iedereen!

Lizzie, Elise, Loes, Piet en Ineke.

Zie ook