Nieuwe scholen tijdens Schoolkorfbaltoernooi 2024

Dit jaar verwelkomen wij 2 nieuwe scholen op ons toernooi: OBS De Cirkel en De Rietendakschool doen dit jaar voor het eerst mee. Welkom! Ook dit jaar strijden weer 100 teams over 2 vrijdagen verdeeld om de felbegeerde beker.

  • Vrijdag 12 april schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 5 & 6
  • Vrijdag 19 april schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 & 4

Trainingen

Er is ongelooflijk veel enthousiasme bij de kinderen en de scholen om voor het toernooi bij Synergo te komen trainen. Beide avonden verwachten we meer dan 100 kinderen met een maximum op woensdag 17 april van maar liefst 150 kinderen. Heb jij je nog niet opgegeven om te helpen, doe dit dan snel! Wij kunnen alle hulp gebruiken.

De trainingen voorafgaand aan het toernooi zijn op:

  • Woensdag 10 april van 17.30-18.30 uur voor de groepen 5 en 6
  • Woensdag 17 april van 17.30-18.30 uur voor de groepen 3 en 4

Pannenkoeken

De kinderen kijken ook ieder jaar uit naar de overheerlijke pannenkoeken bij Synergo. Uiteraard hebben we weer een grote stapel pannenkoeken waarmee we zowel de kinderen als de vrijwilligers blij mee maken.

Synergo dat zijn wij!

We zijn super trots op al die vrijwilligers die zich al hebben aangemeld (of dit nog gaan doen) om ons te helpen. Zonder jullie is het onmogelijk zo’n groot toernooi te organiseren!

EHBO

Wij zoeken ook nog naar mensen voor de EHBO op beide dagen. Kan jij ons helpen? Of heb je vragen, mail dan naar schoolkorfbal@synergo.nl of bel even met Lizzie Chen of Ineke Engels.

Alvast superbedankt allemaal!
Namens de schoolkorfbalcommissie,
Piet, Elise, Loes, Lizzie, Koen en Ineke.

Zie ook