Schoolkorfbal-vrijwilligers bedankt!

Wat is het schoolkorfbaltoernooi zonder alle vrijwilligers?! Een bedankje aan al onze vrijwilligers. Velden uitleggen, materiaal klaarzetten, pannenkoeken bakken, parkeerwachters, soep maken, omroepen, eten en drinken verzorgen, pannenkoeken uitdelen, wedstrijden fluiten, extra helpen op het voetbalkunstgras, pleisters plakken, velden opruimen en schoonmaken, het gaat niet vanzelf. Zonder jullie kunnen wij dit leuke en sportieve evenement niet organiseren.

Vanaf het moment dat rond 15.00 uur de eerste teams al komen binnendruppelen, begint het hele proces. Jacqueline, Titia, onze Jan en vaak zijn er meer vrijwilligers nodig om alle fietsen en auto’s op een veilige en verantwoorde manier te begeleiden naar de juiste plekken. Rond 15.30 uur is het rond het wedstrijdsecretariaat gigantisch druk en moeten Elise, Loes Lizzie en Rita alle zeilen bijzetten om iedereen welkom te heten, pannenkoekenbonnetjes uit te delen en hen te vertellen op welk veld welke groepen spelen.

Rita, ook al jaren onze trouwe omroepster, slaagt er samen met extra vrijwilligers ook dit jaar weer in om het wedstrijdprogramma op tijd te laten verlopen! Echt superfijn dat je er ieder jaar weer bij bent, Rita!

EHBO

Dit jaar werd de EHBO bemenst door 2 Synergo-leden. Jessie van de Pasch en Nicole Gijsen, bedankt! Fijn te weten dat jullie dit volgend jaar weer willen doen. En Christa Florax bedankt voor haar jarenlange donatie om onze EHBO voorraad op peil te houden.

Pannenkoeken

Ook willen we alle ouders die pannenkoeken hebben gebakken, dit jaar maar liefst zo’n 900 bij elkaar). Echt top! De kinderen kijken er ieder jaar naar uit en het toernooi is echt niet alleen bekend om de goede organisatie, het leuke en sportieve toernooi, maar zeker ook vanwege de pannenkoeken. Vaste pannenkoekenuitdelers Christel, Eveline, Frances en Jacqueline, ook jullie super bedankt. Jullie hebben veel kinderen weer blij gemaakt.

Eten en drinken en soep

Na afloop van het toernooi is het echt een traditie geworden om met alle vrijwilligers die er dan nog zijn op te ruimen en gezellig te eten. Het is dan heerlijk genieten van de soep die nu alweer jaren door Regien wordt gemaakt. Super bedankt!

De keukenploeg heeft dit jaar zij over 2 vrijdagen maar liefst meer dan 170 kilo patat gebakken. Desondanks zorgen Paula, Sander Ho en Sander Ha ook nog voor patat en snacks voor de vrijwilligers. Daarnaast zorgen de mensen achter de bar (Huub, Laura, Jeroen, Miranda, Lidy en Ilse) die er dan ook al uren op hebben zitten, nog voor een drankje voor iedereen. En dit alles nog steeds met een lach. Toppers zijn jullie allemaal!

Synergo dat zijn wij!

Wij zijn super trots op al onze vrijwilligers en hopen dit toernooi met jullie hulp nog lang te kunnen organiseren.

Lizzie, Elise, Loes, Piet, Koen en Ineke.

Zie ook