Synergo foodcie2go op 21/11, 5/12 en 19/12

Houd jij van lekker eten en draag je Synergo een warm hart toe? Dan is dit écht iets voor jou! In 2020 organiseren we drie keer de foodcie2go. Dé mogelijkheid om lekker eten te bestellen en Synergo te sponsoren, nu zij door corona veel gezelligheid en kantine-inkomsten moet missen.

Hoe werkt ‘t?

Zaterdag 21/11, 5/12 en 19/12 maken we een maaltijd en wat lekkers. Uiterlijk op de voorafgaande donderdag vul je op het bestelformulier in hoeveel porties je wilt bestellen. Je rekent direct online af en wij gaan voor je koken en bakken.

Op je bestelformulier geef je ook aan hoe laat je zaterdagmiddag (tussen 14.00 en 16.00 uur) je bestelling af wilt komen halen. We werken in tijdslots van 10 minuten en zorgen dat het afhalen coronaproof verloopt. Het enige dat je daarna nog hoeft te doen is je maaltijd opwarmen en te genieten!

Zaterdag 21/11 staat er erwtensoep op het menu (met worst of vega) en een niet te versmaden, overheerlijke Karamel Fudge Taart om van te smullen bij de thee of koffie (ook afzonderlijk van elkaar te bestellen).

Houd Facebook en de Synergo-website in de gaten. Dit weekend komt het bestelformulier voor zaterdag 21/11 online.

Smakelijke groeten,
De Synergo Foodcie.
SamenSterk, #Synergodatzijnwij # Foodcie2go

Zie ook