Bestuursupdate november: Corona, zaalcompetitie en lustrum

Het bestuur overlegt veelvuldig over de huidige coronasituatie, maar uiteraard vergadert het bestuur ook nog altijd eens per maand over ook heel andere onderwerpen. Daarom is het weer tijd voor een bestuursupdate!

Het onderwerp ‘corona’ houdt het bestuur erg bezig. Het bestuur heeft onlangs besloten om de trainingen voor senioren te schrappen. Uiteraard houdt het bestuur de situatie van dag tot dag in de gaten. De nieuwe maatregelen van afgelopen week zorgen ervoor dat er op zeer korte termijn nog niet getraind kan worden. Maar hoe moet het als de zaalcompetitie toch van start gaat? Het KNKV heeft laten weten dat de zaalcompetitie niet eerder zal starten dan het eerste weekend van december. Maar of de competitie dat weekend wel van start gaat, is ook nog geen zekerheid. Het bestuur houdt contact met onze coronacoördinator Suzanne, de korfbalcommissies en de kantinecommissie om de mogelijkheid tot trainen te onderzoeken.

Lustrum

Naast deze moeilijke situatie heeft het bestuur ook gesproken over iets veel vrolijkers: In 2021 kunnen wij als vereniging namelijk ons lustrum vieren. Synergo bestaat dan 25 jaar! Het bestuur wil dit graag vieren en hoopt dat dit volgend jaar zomer weer is toegestaan. Inmiddels zijn de activiteitencommissies hiervan op de hoogte gesteld. Zij willen hun medewerking verlenen en we gaan binnenkort op zoek naar meer mensen om dit lustrumfeest tot een groot succes te maken. Aanmelden voor deze lustrumcommissie kan via het bestuur!

Initiatieven

Tot slot, het bestuur heeft inmiddels gehoord dat er leden zijn die mooie initiatieven hebben bedacht om toch met elkaar in contact te blijven tijdens deze ingewikkelde tijd. We missen onze club en ons clubleven allemaal enorm. Daarom vindt het bestuur het fantastisch dat leden met mooie plannen komen, zodat we kunnen blijven genieten van ons clubgevoel.

Het bestuur.

Zie ook

Bestuursupdates