Foodcie2go 5/12: Hartige taart en een Sinterklaaslekkernijen-box

Zaterdag 5/11 staat er op het menu een goed gevulde hartige taart met feta, olijfjes en pijnboompitten met een kleine groene salade. En een Sinterklaaslekkernijen-box met daarin zelfgemaakte pepernoten, een stuk gevuld speculaas, een speculaasbrok en een kleine amandelstaaf.

Na een succesvolle eerste editie van de Synergo foodcie2go, staan we 5 december weer voor jullie klaar! Deze editie staat in het teken van het heerlijk avondje.

Onze eigen Synergo-banketbakster Joyce maakt een overheerlijke Sinterklaaslekkernijen-box voor jullie. In deze box zitten zelfgemaakte pepernoten, een stuk gevuld speculaas, een speculaasbrok en een kleine amandelstaaf, waar je makkelijk met 2 personen van kunt genieten.

Qua maaltijd kun je vervolgens smullen van een heerlijke, goed gevulde hartige taart met feta, olijfjes en pijnboompitten met een kleine groene salade.

Ga snel naar: https://food2go.synergo.nl

Hoe werkt het?

Uiterlijk donderdag 3/12 vul je op het bestelformulier in hoeveel porties je wilt bestellen. Je rekent direct online af en wij gaan voor je koken en bakken.

Op je bestelformulier geef je ook aan hoe laat je zaterdagmiddag (tussen 13.00 en 15.00 uur) je bestelling wilt afhalen. We werken in tijdslots van 10 minuten en zorgen dat het afhalen coronaproof verloopt.

Hopelijk gaan we er met z’n allen weer een daverend succes van maken.

Het bestelformulier vind je op https://food2go.synergo.nl

Smakelijke groeten,
De Synergo Foodcie.
#SamenSterk, #Synergodatzijnwij # Foodcie2go

Zie ook