Foodcie2go 5/12: Surinaamse Roti en Italiaanse tiramisu

Zaterdag 19 december gaat de foodcie2go internationaal. Suriname: Roti met kipfilet, kousenband, aardappeltjes en ei. Ook vega met een extra eitje verkrijgbaar. Vervolgens Bella Italia: mama mia, de niet te versmaden guilty pleasure onder de toetjes: Tiramisu (alcoholvrij).

Het einde komt in zicht! Van het jaar 2020 met helaas veel te weinig korfbal, maar ook van de foodcie2go (in ieder geval voor dit jaar). En daarom gaan we nog 1 keer voor jullie knallen om toch feestelijk het jaar af te sluiten.

We gaan allereerst naar Suriname want onze wereldberoemde roti staat op het menu. Heerlijk genieten van roti met kipfilet, kousenband, aardappeltjes en ei. Ook vega met een extra eitje verkrijgbaar.

Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid stelt Bing Massages Merten, 2 massagebonnen ter beschikking. Deze kun je dus zomaar tegenkomen in je roti pannenkoek. Hoe ontspannen is dat? Dank je wel, Rita Merten.

We vervolgen onze reis naar Bella Italia, want ooooh mama mia de niet te versmaden guilty pleasure onder de toetjes Tiramisu (alcoholvrij) gaat gemaakt worden. Ook glutenvrij verkrijgbaar. Eén portie is genoeg voor 2 personen, maar wij begrijpen het helemaal als je thuis niet gaat verklappen dat 1 portie eigenlijk voor 2 is. Want het zal lastig worden om dit genot te delen.

Hoe werkt het?

Uiterlijk donderdag 17/12 vul je op het bestelformulier in hoeveel porties je wilt bestellen. Je rekent direct online af en wij gaan voor je aan de bak (letterlijk én figuurlijk).

Op je bestelformulier geef je ook aan hoe laat je zaterdagmiddag (tussen 14.00 en 16.00 uur) je bestelling af wilt komen halen. We werken in tijdslots van 10 minuten en zorgen dat ‘t afhalen Coronaproof verloopt.

Hopelijk gaan we er met z’n allen weer een daverend succes van maken. Voor Synergo, want dat zijn wij!

Het bestelformulier staat weer online, je vindt het op https://food2go.synergo.nl

Smakelijke groeten,
De Synergo Foodcie.
#SamenSterk, #Synergodatzijnwij # Foodcie2go

Zie ook