Foodcie2go 21/11: Erwtensoep en karamel fudge taart

Zaterdag 21/11 staat er erwtensoep op het menu (met worst, vega of glutenvrij) en een niet te versmaden, overheerlijke zoute Karamel Fudge Taart om van te smullen bij de thee of koffie (ook glutenvrij) en ook afzonderlijk van elkaar te bestellen.

Hou jij van lekker eten en draag je Synergo een warm hart toe? Dan is dit echt iets voor jou! Het bestelformulier staat nu online. Ga snel naar https://food2go.synergo.nl

In 2020 organiseren we 3x de foodcie2go. Dè mogelijkheid om lekker eten te bestellen en Synergo te sponsoren, nu zij door Corona veel gezelligheid en kantine-inkomsten moet missen.

Hoe werkt ‘t?

Uiterlijk donderdag 19/11 vul je op het bestelformulier in hoeveel porties je wilt bestellen. Je rekent direct online af en wij gaan voor je koken en bakken.

Op je bestelformulier geef je ook aan hoe laat je zaterdagmiddag (tussen 14.00 en 16.00 uur) je bestelling wilt komen afhalen. We werken in tijdslots van 10 minuten en zorgen dat het afhalen coronaproof verloopt. Het enige dat je daarna nog hoeft te doen is je maaltijd opwarmen en te genieten!

Smakelijke groeten,
De Synergo Foodcie.
SamenSterk, #Synergodatzijnwij # Foodcie2go

Zie ook