Gezocht: Enthousiastelingen voor de kookploeg

Ben je een echte keukenprins(es) of vind je koken gewoon wel leuk? Houd je van complimenten en gezelligheid? Vergader je liever niet? Kun je af en toe op vrijdagen of zaterdagen (data eigen keuze) komen koken? Meld je dan aan voor de Synergo-kookploeg.

De waardering voor de vers bereide maaltijden die we op zaterdag aanbieden is heel groot. De leden laten het complimenten regenen en de gemeente Utrecht beloonde onze kantine zelfs met een zilveren certificaat voor ‘de gezonde kantine’!

Goed om te weten

  • De Foodcie regelt en coördineert, de kookploeg vergadert niet.
  • Je kunt kiezen om te koken ‘wat de pot schaft’ of een eigen menu samenstellen.
  • De Foodcie zorgt voor de inkoop en bij ‘koken wat de pot schaft’ ook de recepten.
  • Op de dag dat je kookt is de mooie grote Synergo-keuken jouw domein.

Doe je graag mee in de Foodcie? Aanmelden kan bij Laura: laura.trouerbach@synergo.nl