Save the date: Schoolkorfbaltoernooi 12 en 19 april 2024

Na een succesvol toernooi in 2023, waarna Synergo maar liefst 20 nieuwe jeugdleden mocht verwelkomen, is de schoolkorfbalcommissie weer gestart met de voorbereidingen voor 2024! De brieven naar de scholen zijn verzonden en natuurlijk rekenen wij ook dit jaar weer op al die vrijwilligers die ons ieder jaar met zo veel enthousiasme helpen om het toernooi tot een groot succes te maken.

  • Vrijdag 12 april schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 5 & 6
  • Vrijdag 19 april schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 & 4

Training

Voorafgaand aan het toernooi krijgen de kinderen ook weer de gelegenheid om bij Synergo een training te volgen. De training voorafgaand aan het toernooi is dit jaar op:

  • Woensdag 10 april van 17.30-18.30 uur voor de groepen 5 en 6
  • Woensdag 17 april van 17.30-18.30 uur voor de groepen 3 en 4

Uitbreiding commissie

Koen van Eck komt de schoolkorfbalcommissie de komende jaren versterken. Superleuk en welkom Koen!

Synergo dat zijn wij

Noteer alvast bovenstaande data in jullie agenda en meld je al vast aan bij de schoolkorfbalcommissie (voor wedstrijdbegeleider/scheidsrechter, het geven van trainingen, het uitdelen van pannenkoeken, hand- en spandiensten, etc.). Dit kan door een mail te sturen naar schoolkorfbal@synergo.nl en zeg natuurlijk geen nee als wij je vragen om te helpen.

Pannenkoeken

Wij zijn natuurlijk ook weer op zoek naar ouders/leden die voor alle teams pannenkoeken willen bakken. Vul het formulier in en het aantal dat je wilt bakken.

Pannenkoeken

Alvast super bedankt allemaal!

De schoolkorfbalcommissie,
Piet, Elise, Loes, Lizzie, Koen en Ineke.