Heb jij een sociaal hart voor Synergo? Kom meehelpen met De Derde Helft

We zijn op zoek naar werkgroepleden, vrijwilligers ter ondersteuning en natuurlijk ook deelnemers voor De Derde Helft. Dit is een activiteit voor 55+ mensen die op een gezellige en sportieve manier bezig willen zijn. Synergo wil graag dat buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten bij de vereniging om zo ook eenzaamheid te verkleinen of te voorkomen.

Vind jij dit ook zo’n mooi initiatief? Of misschien heb je wel een vader of moeder, oma of opa, buurman/-vrouw of andere bekende die mee wil doen? Lees gauw verder!

Lid werkgroep De Derde Helft

De werkgroep is druk bezig met alle voorbereidingen om in mei van start te gaan. Je kan daarbij denken aan:

  • Publiciteit geven aan de activiteit
  • Subsidies aanvragen
  • Een activiteitenplan opstellen
  • Spelmaterialen aanschaffen
  • Contacten onderhouden met organisaties uit de buurt

Je kunt dit grotendeels zelf in je eigen tijd inplannen, bijvoorbeeld in het weekend of in de avond, en is echt geen dagtaak. De werkgroep zit in het begin misschien wel 2-wekelijks een uurtje bij elkaar, maar zodra alles geregeld is, wordt dit uiteraard minder.

Heb jij een sociaal hart? Of past dit misschien wel heel mooi in een maatschappelijke stage die je toch moet lopen? Meld je aan! dederdehelft@synergo.nl

Vrijwilligers donderdagochtend

De Derde Helft is een mooie kans om Synergo nog meer zichtbaar te maken in de buurt. Hiervoor zoeken we gastvrouwen en -heren die het leuk vinden om op donderdagmorgen het gezicht van Synergo te zijn en, als je het leuk vindt, ook mee te doen aan de activiteiten. Dit mogen leden zijn, maar natuurlijk ook familieleden of kennissen die graag wat meer betrokken willen zijn bij onze mooie vereniging.

De invulling hiervan kan helemaal aansluiten bij wat je zelf leuk vindt. Denk daarbij aan:

  • Het inschenken van een kopje koffie of voorbereiden van de lunch
  • Het aanvullen van de kaartclub of klaarzetten van de sjoelbak
  • Meehelpen met de fitnessgroep of klaarzetten en meedoen met het badmintonnen

Kortom: er zijn allerlei mogelijkheden en we zijn blij met alle hulp. Het wordt in elk geval heel gezellig!

Meer informatie of aanmelden?

Kijk eens op De Derde helft, stuur een mailtje naar dederdehelft@synergo.nl of vrijwilligers@synergo.nl of bel met Hannie Spierings, 06-46347995.

Zie ook