Heb jij een sociaal hart voor Synergo? Kom meehelpen met De Derde Helft

We zijn op zoek naar vrijwilligers ter ondersteuning en natuurlijk ook deelnemers voor De Derde Helft. Dit is een activiteit voor 55+ mensen die op een gezellige en sportieve manier bezig willen zijn. Synergo wil graag dat buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten bij de vereniging om zo ook eenzaamheid te verkleinen of te voorkomen.

Vind jij dit ook zo’n mooi initiatief? Of misschien heb je wel een vader of moeder, oma of opa, buurman/-vrouw of andere bekende die mee wil doen? Lees gauw verder!

Vrijwilligers donderdagochtend

De Derde Helft is een mooie kans om Synergo nog meer zichtbaar te maken in de buurt. Hiervoor zoeken we gastvrouwen en -heren die het leuk vinden om op donderdagmorgen het gezicht van Synergo te zijn en, als je het leuk vindt, ook mee te doen aan de activiteiten. Dit mogen leden zijn, maar natuurlijk ook familieleden of kennissen die graag wat meer betrokken willen zijn bij onze mooie vereniging.

De invulling hiervan kan helemaal aansluiten bij wat je zelf leuk vindt. Denk daarbij aan:

  • Het inschenken van een kopje koffie of voorbereiden van de lunch
  • Het aanvullen van de kaartclub of klaarzetten van de sjoelbak
  • Meehelpen met de fitnessgroep of klaarzetten en meedoen met het badmintonnen

Kortom: er zijn allerlei mogelijkheden en we zijn blij met alle hulp. Het wordt in elk geval heel gezellig!

Meer informatie of aanmelden?

Kijk eens op De Derde helft, stuur een mailtje naar dederdehelft@synergo.nl of vrijwilligers@synergo.nl of bel met Hannie Spierings, 06-46347995.

Zie ook