Bestuursupdate na toespraak Rutte

Je kunt het niet gemist hebben: Premier Rutte sprak vanavond ons land toe met de mededeling dat er verregaande maatregelen gelden tot en met 19 januari. En helaas krijgen wij hier als vereniging ook mee te maken. Daarom een bestuursupdate.

Tot en met 19 januari is de sporthal gesloten. Dat betekent dat binnen trainen sowieso niet mogelijk is.

Buitentrainen voor jeugdteams

Het bestuur geeft jeugdteams de mogelijkheid om t/m 18 december en na de kerstvakantie, van 4 t/m 19 januari, buiten te trainen. Trainers overleggen zelf met hun teams of ze buiten gaan trainen. Dus bij vragen kun je altijd bij je trainer of de KC Jeugd terecht.

Geen trainingen voor senioren

Voor senioren ligt dat helaas anders. Een heel aantal seniorenleden hadden net de trainingen weer opgepakt en nu worden de regels alweer anders. Wij begrijpen goed dat dat teleurstellend is. Tot en met 19 januari trainen senioren niet. De regels laten het niet toe om trainingen te verzorgen.

Daarnaast wil Synergo haar verantwoordelijkheid nemen door het aantal reisbewegingen te minimaliseren. Dit besluit is in overleg met KC Senioren genomen. Het is ontzettend jammer!

Helaas…

We balen met jullie mee. Het is duidelijk dat hardere maatregelen nodig zijn om het virus onder controle te krijgen. Tegelijkertijd is het moeilijk te verteren dat we nu al zo lang niet met elkaar kunnen korfballen.

Vragen?

Als er vragen zijn of je wil je verhaal kwijt dan kun je altijd bij de KC Senioren of KC Jeugd terecht. En daarnaast is coronacoördinator Suzanne natuurlijk altijd aanspreekbaar voor corona-gerelateerde vragen. We hopen dat jullie als teamgenoten goed op elkaar letten in deze moeilijke tijd. Hou vol allemaal!

Het bestuur.

Zie ook

Bestuursupdates