Topverkopers Grote Clubactie 2020: Nicky, Lieke en Fiep

Hoera, we hebben het Grote Clubactie-doel van € 2.000 gehaald! Er zijn in totaal 384 loten verkocht. Topverkopers van 2020 zijn Nicky (B3), Lieke (E3) en Fiep (F1)! Alle lotenverkopers én lotenkopers heel erg bedankt!

De opbrengst gebruiken we voor de aanschaf van een digitaal scorebord langs het veld.

Topverkopers

Alle verkopers zijn toppers! En zoals elk jaar zetten we de drie leden die de meeste loten verkocht hebben even in het zonnetje. Dit jaar zijn dat Nicky (B3), Lieke (E3) en Fiep (F1). Nicky heeft 73 loten verkocht (en ik hoorde dat moeder Jacqueline er ook druk mee geweest is…). Lieke heeft 66 loten verkocht, en Fiep 65. Supergoed gedaan!

Een klein presentje namens Synergo is naar jullie onderweg!

Vermelding

Een eervolle vermelding wil ik ook graag geven aan Frank Dingjan: als enige seniorenlid is hij namelijk niet alleen lotenkóper, maar ook vérkoper: hij heeft maar liefst 31 loten verkocht. Of hij die allemaal aan zichzelf heeft verkocht, kunnen we dan helaas weer niet zien… Frank, dankjewel!

Prijs gewonnen?

Een lot kopen is goed voor Synergo, maar je maakt zelf ook kans op een prijs. Heb je een lot gekocht? Op www.clubactie.nl kun je kijken of je iets gewonnen hebt.

Floor.

Zie ook