Anne de Roos clubheld van Utrecht

Onze Anne is naast onze eigen erevoorzitter en clubheld ook de clubheld binnen de gemeente Utrecht! En ze heeft een tweede plek in de clubheldenlijst in de regio AD Utrechts Nieuwsblad!

Clubheld UtrechtOndanks dat er in de tussentijdse tellingen regelmatig stemmen van Anne zoek waren, kwam onze clubheld uit op 265 stemmen. Wat een mooi resultaat!

En nu?

Eindstand Clubheld2017 regio UtrechtNu gaan we natuurlijk voor de nummer-1!

Want we hebben een échte clubheld genomineerd! De clubheldenactie van het AD zoekt naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging. Wij wéten natuurlijk al lang wat Anne betekent voor de vereniging, voor korfbal en voor onze maatschappelijke rol in Utrecht! Niets is haar te veel!

anne de roosAnne ziet altijd kansen en mogelijkheden, luistert en is voor iedereen bereikbaar. Ze zoekt contact en maakt verbinding. Binnen onze vereniging brengt ze mensen bij elkaar. Dat doet ze tevens met onze sportpark- en wijkorganisaties, de wijken, de gemeente en VSU, andere (korfbal)verenigingen in de regio en landelijk met het Korfbalverbond. Ze houdt zelfs de (kennis)uitwisseling van het korfbal in Marokko in de gaten!

anneSynergo is onder de bezielende leiding van Anne één van de meest toonaangevende korfbalverenigingen van Nederland geworden. Met haar energie en ideeën over hoe onze fantastische vereniging het nog beter kan doen, heeft ze een mindset van kansen zien en groot durven denken. Deze combinatie heeft onze vereniging gebracht tot waar ze nu is en ervoor gezorgd dat Synergo een voorbeeld is voor de (korfbal)sport. Bij Anne is het kopje altijd half VOL!

Anne zet zich nu vol enthousiasme in voor diverse events om € 30.000 bij elkaar te sparen voor de inrichting van de nieuwe kantine. Wat zou het fantastisch zijn om de Clubheld-hoofdprijs van € 10.000 te kunnen toevoegen aan onze spaaractie!

Vervolg

clubhelden2017Per regio selecteert een vakjury vanuit redacties van de betreffende dagbladen de regionale winnaar. Dit gebeurt op basis van alle ingevoerde motivaties van de nominaties. Dit vindt maandag 6 november plaats.

Half november is de feestelijke Award Uitreiking. Op deze avond komen alle 15 regiowinnaars bij elkaar en mogen zij de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van de Amateursport 2017 verdient.

Anne is terecht onze clubheld! Daar gaat, en staat, Synergo voor!

Het bestuur.

 

Weet je nog? (een kleine greep uit de verbindende acties van ónze clubheld…)

 

Zie ook