Erevoorzitter Anne de Roos

Onder luid gejuich en met een staande ovatie is Anne de Roos benoemd tot erevoorzitter van Synergo. Ook is Anne vanaf 2017 de naamdrager van de ‘Anne de Roos Beker van Verdienste’.

Negen jaar voorzitter van Synergo, middelpunt van onze steeds maar groeiende club. En iedereen die vroeg waarom Synergo het zo goed doet, antwoordde jij steevast: ‘We zijn gewoon leuk’. En dat klopt!

Daar heb jij natuurlijk een ongelofelijke rol in gespeeld! Want het kopje was altijd halfvol volgens jou. Dat heb je ook aan de vereniging doorgegeven. Ideeën, kansen en mogelijkheden, jij ziet ze altijd! Oskar verwoordde dat heel sterk in het judicium: ‘Je bent altijd energiek, komt met nieuwe ideeën over hoe onze fantastische club nog beter kan. Jouw mindset van kansen zien en groot durven denken, heeft onze club gebracht tot waar ze nu is en is een voorbeeld voor de korfbalsport.’

Anne JAV2017Erevoorzitter en die beker…

Met een uitgebreid filmpje waarin vele Synergo-teams je bedanken voor wat je gedaan hebt als onze voorzitter, ben je nu dus erevoorzitter van Synergo. En wat er bij deze titel komt: de uitreiking van de ‘Anne de Roos Beker van Verdienste’!

Oskar stelde in het judicium dat het hypocriet zou zijn jou de beker van verdienste 2017 uit te reiken. Want, het zijn je eigen woorden, ‘de beker kan niet naar het bestuur gaan’. De vernoeming van jouw naam aan nu de ‘Anne de Roos Beker van Verdienste’ doet onze vereniging er inderdaad ieder jaar weer aan herinneren wat je voor onze club hebt betekend, en nog steeds betekent!

Synergo

‘Talloze promoties, tientallen kampioenschappen, van 250 naar 400 leden, een nieuwe accommodatie, Synergo maatschappelijk actief, sportvereniging van het jaar in de gemeente Utrecht… Anne, de hoogtepunten in de afgelopen negen jaar zijn niet te tellen. Synergo is onder jouw bezielende leiding één van de meest toonaangevende korfbalverenigingen van Nederland geworden’, aldus Oskar, namens de hele vereniging.

JAV2017

Ontzettend bedankt voor je gedrevenheid, enthousiasme en energie. Je bent een enorme lieverd!

Sander.

 

 

Zie ook