Strijdplan Synergo 6 werkt!

Afgelopen zaterdag speelde Synergo 6 tegen SDO en ondanks de bergen sneeuw waren ze toch onze kant opgekomen. Of dit slim was lees je verder in dit verhaal!

Voor de wedstrijd hadden we natuurlijk de bespreking in de kleedkamer en onze coach Sander Ho. benadrukte nog maar eens dat als we uit de onderste plaatsen wilden komen, er vandaag gewonnen moest worden! Dit door uit te stralen dat je de wil hebt om te winnen!

Als ik even voor mezelf mag spreken, reserve zitten tijdens de wedstrijden is echt helemaal niks voor mij en echt geen zak aaaaan gewoon. Helaas was ik deze keer toch echt aan de beurt en gelukkig heeft Sander Ho. altijd een formulier waarop wij de statistieken kunnen bijhouden tijdens de wedstrijd.

De wedstrijd

We begonnen verdedigend heel goed door veel druk te geven op het schot en ook door mooie onderscheppingen van Jeffrey kon de aanval gelijk 2 doelpunten maken. Nynke en Sander S. konden 2 mooie afstandschoten scoren. Ondanks dat we zo fel van start waren gegaan, bleef SDO goed meescoren en Xander voelde de druk toch wel een beetje want hij miste een stip. Achteraf harstikke leuk, want zo bleef de spanning er een beetje in! Xander gooide zijn 2e strafworp van de wedstrijd met het grootste gemak door de korf en we bleven zo op een mooie voorsprong van 1 doelpunt. We gingen de rust in met 7-5 (we stonden in ieder geval voor…!)

Het vervolg

De 2e helft begon en Nynke scoorde er weer rustig op los, was de verdediging van SDO nou zo slecht of was jij nou zo goed Nynke? Ik denk het laatste! Sander Ha. zorgde voor 2 fantastische doelpunten vanaf grote afstand, Lotte scoorde tussendoor ook nog even een mooi afstandschot en zo liep de wedstrijd op het einde af.  SDO bleef goed bij maar dankzij het slim uitspelen van de laatste minuten wisten we met 1 doelpunt voor te blijven en dus te winnen! 10-9.

Doelpunten: Nynke 4, Xander 1, Sander Ha. 2, Sander S. 2 en Lotte 1

Aanstaande zaterdag spelen we met het 6e om 15:30 uur thuis tegen Thor 2 en we gaan ervanuit dat jullie allemaal komen kijken!