Synergo verlengt met selectietrainers

Goed nieuws: Maaike, Robbin en Oskar zullen ook volgend seizoen de trainers en coaches van de Synergoselectie zijn! Deze verlenging is de uitkomst van een positieve evaluatie door spelers, vereniging en trainers.

Robbin en Oskar zijn nu bezig aan een succesvol tweede seizoen met Synergo 1. Op het veld staat ons vlaggenschip ongeslagen bovenaan waardoor promotie naar de hoofdklasse in zicht is. 

Het (voorlopig) hoogtepunt is natuurlijk het recente kampioenschap in de zaal met de bijbehorende promotie naar de overgangsklasse.

Maaike heeft dit seizoen voor het eerst Synergo 2 onder haar hoede. De focus ligt op “beter worden” en we zijn zeer tevreden over de progressie die Synergo 2 maakt dit seizoen. Daarbij zijn we er van overtuigd dat de ontwikkeling van spelers en het team ook zal leiden tot aansluiting bij het niveau van Synergo 1.

We zijn blij dat deze drie “moderne coaches” samen doorgaan en wensen Maaike, Robbin en Oskar veel succes en plezier! In navolging van de selectie zijn we ook voor de andere teams op zoek naar trainers.

Groetjes namens de KTCS,

Eva, Rita, Susan, Jeroen en Klaas.

P.S. wil jij ook met deze succestrainers samenwerken, kijk eens naar de vacature voor coördinator selectiekorfbal.