Klaas versterkt de KC Senioren

De KC Senioren draait momenteel weer op volle toeren! We zijn er in geslaagd om de commissie uit te breiden met Klaas. Nadat we Abdeslam aan het begin van het jaar mochten verwelkomen is de commissie nu gelukkig weer bijna op volle sterkte!

Zoals elk jaar storten we ons op de teamindelingen en de trainingstijden en nog veel meer. Dat doen we met de gehele commissie. Daarnaast zijn er een aantal specifieke taken; Rita is dé contactpersoon voor al onze nieuwe leden (en dat zijn er elk jaar gelukkig weer erg veel!), Abdeslam is de contactpersoon met de KC Jeugd. Hij zorgt er bijvoorbeeld samen met Roelie van de KC Jeugd voor dat de overgang van de A naar de senioren voor jeugdspelers prettig voelt. Eva verzorgt alle contacten met de bond en het wedstrijdsecretariaat. Jeroen verzorgt de contacten met het bestuur en is voorzitter. Klaas gaat zich toeleggen op de contacten met de teams. Jullie zullen hem dus geregeld gaan zien! Op dit moment zoeken we nog iemand die naast de algemene taken de communicatie en afstemming met de selectie en de selectietrainers op zich wil nemen.

We zijn zoals altijd vaak op het Synergoveld en in de Sporthal te vinden. Schroom dus zeker niet om ons, maar zeker Klaas niet, aan te spreken als je iets wil melden! Mailen naar KCsenioren@synergo.nl kan natuurlijk ook altijd!

We wensen iedereen alvast een hele fijne zaalcompetitie!

Namens de KC Senioren,

Rita, Eva, Abdeslam, Klaas en Jeroen

Zie ook