Bestuursupdate april 2021

Maandag 12 april vergaderde het bestuur. Hieronder een samenvatting van de belangrijkste agendapunten. Over de financiën, de jaarvergadering (3 september!), de commissieavond, korfbal (!) en het lustrum. Lees je mee?

Financiën

De jaarcijfers van 2020 zijn bekend. Het resultaat is positief. De invloed van de coronamaatregelen is ook duidelijk zichtbaar: er zijn minder inkomsten (bv. uit de kantine) maar ook minder uitgaven (zaalhuur, inkoop, activiteiten).

Het positieve resultaat danken we dus ook aan alle leden die trouw hun contributie blijven betalen. We zijn op zoek naar een passende manier om jullie daarvoor te bedanken!

Jaarvergadering

De JAV zal dit jaar plaatsvinden op 3 september. Eigenlijk hoort dat in juni, maar we verwachten dat we dan vanwege de coronamaatregelen nog niet fysiek bij elkaar kunnen komen. We hopen dat dat in september wel het geval is. Meer informatie volgt uiteraard nog, maar zet 3 september 2021 alvast in je agenda!

Commissieavond

De commissieavond is geweest op 9 april. Het was een succes, de bestuursleden hebben er een goed gevoel aan overgehouden. De commissies deelden hun plannen en de aanwezigen hadden kritische vragen en goede tips. We danken de commissies nogmaals voor hun aanwezigheid!

Korfbal

Je zou het bijna vergeten, maar er wordt ook nog gekorfbald: voor de 27-plussers zijn er anderhalvemetertrainingen, de jongere leden kunnen binnen hun trainingsbubbel alweer ‘echt’ korfballen.

Voor de jeugd worden ook onderlinge wedstrijdjes georganiseerd. En we hebben elke week zo’n 20 kinderen bij de peuter- en kleutergym! We zijn trots op de KC’s, coaches en alle andere leden die deze korfbalactiviteiten ondanks de beperkingen mogelijk maken.

Lustrum

Op 4 mei 2021 is er 100 jaar korfbal in Utrecht en op 17 juni bestaat Synergo 25 jaar. De lustrumwerkgroep is daar druk mee bezig. Houd de website in de gaten voor meer informatie!

Zie ook

Bestuursupdates