Welkom aan 36 nieuwe leden

Sinds de corona-uitbraak half maart hebben we ondanks alles toch maar mooi 36 nieuwe leden mogen verwelkomen. De verdeling is gelijk: 18 jeugdleden en 18 seniorenleden. Nogmaals welkom allemaal!

De trainingen op de zaterdagochtenden, waar alle jeugdleden een vriendje en of vriendinnetje mochten meenemen, hebben merendeel van de jeugdinschrijvingen opgeleverd. Sommige kinderen moesten nog even wat langer nadenken of ze korfbal wel echt leuk vinden (nou ja!), of ze moesten nog afzwemmen. Maar met het resultaat van 18 nieuwe kinderen in bijna alle leeftijdsklasse is synergo heel blij!

Tweede F-team

Zo konden we aan het begin van het seizoen een tweede F-team laten spelen. En we konden de andere jeugdteams goed gevuld de competitie laten starten.

Tweede Midweek-team

Ook de nieuwe senioren hebben hun plek gevonden in de teams die daar nog ruimte voor hadden. En vanaf de zaal starten we met een tweede midweek-team. Maar liefst 6 spelers tegelijk maakten de stap naar Synergo; vrienden van elkaar die na hun studie lekker bij ons verder willen korfballen.

En verder…

Naast deze 36 nieuwe inschrijvingen staan er nog steeds nieuwe speler te trappelen om met teams mee te trainen om te kijken of ze korfbal en onze vereniging leuk vinden. En wie weet, worden ze straks ook lid en gaan meespelen!

De teller loopt door!

Groetjes, Rita,
Nieuwe-ledencoördinator.

Zie ook