Update: Ventilatiesysteem sporthal aangepast voor start zaalcompetitie

In deze coronatijd is een goed werkend ventilatiesysteem noodzakelijk. De gemeente heeft het systeem al aangepast, zodat onze leden veilig kunnen korfballen tijdens de zaalcompetitie. De veiligheid van de leden heeft de hoogste prioriteit, aldus de gemeente.

Iedereen die gekorfbald heeft in onze sporthal, weet dat het bij vlagen bloedheet kan worden. Deze ervaring maakt dat het bestuur heeft begrepen dat er bij leden zorgen zijn over het ventilatiesysteem.

Wat gebeurt er met het ventilatiesysteem?

  • Tijdens trainingen en wedstrijden staat het ventilatiesysteem non-stop aan.
  • De filters worden voorafgaand aan de zaalcompetitie extra gecontroleerd.
  • Het systeem is op vrijdag vanaf 17.00 uur actief voordat zaterdag de eerste wedstrijden starten. Zo is de hal al goed geventileerd.
  • De gemeente wil dat onze leden veilig kunnen korfballen in de hal en is daarom bewust van goede samenwerking op dit gebied.

Het bestuur is druk in overleg met commissies om duidelijke maatregelen op te stellen voor de start van de zaalcompetitie. We staan met elkaar voor een grote uitdaging in deze bijzondere en ingewikkelde tijd. Het bestuur hoopt snel met meer duidelijkheid te kunnen komen. Uiteraard brengen we jullie daarvan op de hoogte.

Groeten, namens het bestuur,
Marlies.

Zie ook