Instructies corona-coördinator

Je hebt een belangrijke taak tijdens de wedstrijddagen. We moeten ons allemaal aan de regels houden en jij bent er om daar op toe te zien. Niet de makkelijkste rol, maar uiteindelijk moeten we die rol allemaal een keer vervullen, dus we respecteren allemaal de rol van coördinator.

Wat verwachten we van je:

  • Let op of mensen 1,5 meter afstand houden. Zo niet dan spreek je mensen daar op aan. Doe dat op de manier waar jij je prettig bij voelt. Het bestuur geeft je de bevoegdheid om mensen te verzoeken het terrein te verlaten als zij zich niet aan jouw aanwijzingen houden.
  • Je houdt in de gaten of mensen daadwerkelijk hun drankje zittend op de daarvoor aangegeven plekken nuttigen. Anders spreek je hen er op aan.
  • Je bent beschikbaar voor vragen. Het is daarom aan te raden om voor je dienst even een rondje over het terrein te lopen, zodat je weet hoe de looproutes werken. Kijk bijvoorbeeld onder meer even naar de toiletsituatie.
  • Zorg ervoor dat er overal genoeg desinfectiemiddel staat. Zowel om de handen als om het materiaal te desinfecteren. Voorraad ligt in het materialenhok.
  • En tot slot, vergeet niet je gele hesje aan te trekken voor de zichtbaarheid! Het hesje ligt eveneens in het materialenhok. Maar kun je natuurlijk ook overnemen van je voorganger.

We verwijzen je graag naar de regels die wij als Synergo hanteren. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor het opvolgen van die regels. Alleen jij houdt extra een oogje in het zeil.

Lees meer