Wat moet je weten over het shirtplan?

4 september is dan eindelijk de JAV. Eigenlijk stond hij al gepland voor 25 maart, maar die kon helaas niet doorgaan.

In deze extra tijd is de kledingcie druk bezig geweest om het shirtplan nog beter te omschrijven zodat de leden hier 4 september een goede keuze in kunnen maken.

Hieronder hebben we een paar vragen alvast beantwoord die wellicht bij meerdere leden spelen.

We zien je natuurlijk graag op de JAV, waarvoor je je (vanwege Corona) in dit bericht kunt aanmelden

Waar stemmen we eigenlijk over?

  • Een nieuw wedstrijdshirt voor de gehele vereniging (welk shirt kiezen we pas later)
  • Een bruikleenshirt voor de jeugd t/m B
  • Goedkeuring voor de shirtkeuze die later volgt
  • Toestemming voor de financiële impact voor Synergo

Waarom kunnen we niet voor alle vier de onderdelen los stemmen?

Het zijn vier hoofdpunten waarover we stemmen, maar eigenlijk zijn alle vier nauw verbonden met elkaar. Het één kan niet zonder het ander. Een buikleenshirt is met het huidige vorm niet haalbaar, de voorraad is niet te controleren en er zouden veel verschillende shirts in omloop blijven. Daarom stellen we één pasvorm voor de jeugd voor. En zal het seniorenshirt mee moeten veranderen.

Dit bruikleenplan is gebaseerd op de nieuwe shirtprijs van Muta. Deze prijs krijgen we alleen bij een nieuw shirt. Daarnaast kunnen we de prijsverlaging van het seniorenshirt alleen realiseren bij een bruiklenplan voor de jeugd. De gehele sponsordeal is afhankelijk van de overgang op een nieuw shirt. De financiële impact moet dus ook meegenomen worden.

Hoezo stemmen we niet gelijk voor een nieuw shirt?

Als Synergo vinden we het belangrijk dat iedereen zijn stem kan laten horen over in welk shirt hij/zij speelt. Omdat op de ALV niet iedereen vertegenwoordigd is, hebben we gekozen om de enquête voor de shirtkeuze los te koppelen van de ALV.  Deze zal later digitaal plaatsvinden waarbij elk lid één keer een stem kan uitbrengen.

Als ik nog niet kan stemmen voor een shirtkeuze waarom zou ik dan komen?

Om te komen tot een shirtkeuze moet er eerst ingestemd worden met het gehele plan. Hiervoor hebben we zoveel mogelijk mensen nodig die instemmen! Er zijn meer redenen om naar de ALV te komen. Er worden natuurlijk ook nog drie geweldige nieuwe bestuursleden geïntroduceerd aan de vereniging! Vergeet je dus niet op te geven voor de ALV, dat kan namelijk hier!

Als je zelf niet aanwezig kan zijn is het altijd mogelijk een ander lid te machtigen. Alle leden van 15 jaar of ouder mogen zelf stemmen of een ander machtigen.

Heb je meer vragen over het shirtplan die hierboven niet vermeld staan lees dan even de bijlage hieronder door of stuur dan gerust een mailtje naar ons via kleding@synergo.nl!

David

Promo flyer shirtplan