Trainers- en scheidsrechters enquête 2020

Momenteel leven we met z’n allen in een bizarre tijd. Voor de KC (jeugd en senioren) en de scheidsrechterscommissie wel aanleiding om alvast naar volgend seizoen te kijken. In samenwerking tussen deze commissies hebben we een trainers- en scheidsrechtersenquête opgesteld. Hiermee hopen wij inzicht te krijgen welke leden (ook) volgend seizoen een functie willen vervullen.

Wil je bijvoorbeeld een (jeugd)team trainen, wedstrijden bij jeugd en/of senioren fluiten of ligt je hart ergens anders, dan kun je dit door het invullen van deze enquête aan ons kenbaar maken. Wij hopen van jullie allemaal voor 15 mei een reactie te ontvangen.

Uiteraard hopen wij dat jullie en jullie dierbaren allemaal gezond zijn en blijven! Helaas betekenen de maatregelen ook dat er dit seizoen niet meer gekorfbald kan en mag worden. Jammer, maar noodzakelijk om te zorgen dat het virus een halt toe geroepen wordt.

Zijn er vragen en/of opmerkingen, dan horen wij dit heel graag!

Pas goed op jezelf en elkaar en blijf gezond!

Namens KC Jeugd, KC senioren en scheidsrechterscommissie,
Miranda, Jeroen en Sander S.

Zie ook