Geen korfbal, wel Synergo in huis? De Synergo-trui!

Wat moeten we nou zonder Synergo? Normaal gesproken staan we minstens 3 keer per week op het korfbalveld en nu helaas even een tijdje niet. Om toch een beetje clubgevoel in huis te halen hebben wij het volgende bedacht: De enige echte (supporters) Synergo-trui!

Heel handig voor trainingen/ bank hangen/ chillen/ gamen/ hardlopen/ eten.

Om de supportersclub van Synergo wat nieuw leven in te blazen, zijn Lois, Anniek en Femke aan de slag gegaan. De trommels zijn inmiddels binnen en wanneer de wedstrijden weer beginnen, zorgen wij voor extra motivatie bij alle korfballers hopen wij! Hoe tof zou het zijn dat de tribune dan vol zit met Synergo-supporters in Synergo-trui?!

Je kunt ze nu bestellen in het donkerblauw (deep navy) en bordeaux rood, in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Ze zijn unisex en kosten maximaal € 20,00. Hoe meer mensen bestellen, hoe goedkoper ze worden!

Je kunt nu geen truien meer bestellen.

Er zijn ook kindermaten. Deze truien zien er anders uit dan die van de senioren.

Meer plannen

Er zijn nog meer plannen om deze Synergo-supporterslijn uit te bereiden. Dit loopt naast de echte kledinglijn van Synergo. De kledingcommissie voor de wedstrijdshirts is namelijk druk bezig met een kledingplan. Deze truien en vervolg supporterslijn zijn daar geen onderdeel van.

Wat zou jij graag nog meer zien van Synergo? Bijvoorbeeld een sjaaltje /pet/ broodtrommel etc. Laat het ons weten per mail (femke.steendam@synergo.nl)

Groeten,
Lois, Anniek en Femke.