Verlies voor S6 met 9-5, o nee, 8-5!

Synergo 6 verliest van Antilopen 5. Met 9-6, o nee, met 8-5!

Deze wedstrijd ging met het heenrijden niet zo lekker, want er reed steeds een blauwe auto voor ons. Voor de wedstrijd begon, was er nog de mededeling van de organisatie dat de wedstrijd verlaat zou zijn. Meneer de scheidsrechter, bedankt voor de sociale info.

De voorbespreking was alles behalve opbeurend, maar deze demotivatie werkte andersom. En met rust was de stand 4-3 in het voordeel van Antilopen. Balverlies Antilopen: 11, tegen die van Synergo: 6.

In de rust was de coach heel positief en lovend. Met deze positiviteit konden we niet heel veel, want we waren onze ‘flow’ van de eerste helft kwijt. Daarop antwoordde Antilopen met twee korte kansen, waardoor wij achter de feiten uitslag_antilopen-s6_scorebordaanliepen.

Vlak voor het einde vinden we berichten op over ‘overslaan in snijden en dan afmaken’. En toen kwam de vraag of ze aan het breien waren.

Eindstand was 8-5 volgens het formulier, maar het scorebord gaf anders aan.

Jari.

 

uitslag_antilopen-s6_formulierExtra informatie

Na ons doelpunt, de 9-5, wisselden de vakken niet. Met nog één minuut te spelen, had ik een dilemma: moet ik roepen dat de stand 9-5 is of moet ik gaan voor de 8-5 (in de hoop dat we nog snel dichtbij kwamen…)?! Ik riep dus dat volgens mijn statistieken de stand 9-5 was en we dus moesten wisselen. Dit moment was er net een vrije bal voor Antilopen, en de -overigens sterk fuitende- scheidsrechter vond dat het wel goed was met 8-5. Tot ongenoegen van Sander Ha, die vond dat hem dus 40 seconden aanvalsmogelijkheden door de neus geboord is…

Sander Ho.

 

Zie ook:

Nog steeds geen veldpunten voor S6
Met maar zes doelpunten tegen… win je niet…
S6 in thriller naast Midlandia
Strijdplan Synergo 6 werkt!
Winstbedoelingen S6 tegen Exakwa
Scorejournalistiek bij S6: ‘echte onzin’
Na verlies toch nog winst voor S6
Synergo 6 verliest nipt met 7 punten
Synergo 6 kwam te kort
Punten voor S6
Synergo 6 gooit het balletje achterom
Synergo 6 – Corvers 2
Bang voor Synergo 6?
Waterballet op zompig modderveld voor S6
Bankzitten bij S6
Synergo 6 in twee minuten
Een mooie dag voor S6 om te winnen
Synergo is te lief
Onterecht verlies van Synergo 6
Verlies voor debuterend Synergo 6