Klaas Otten nieuwe hoofdtrainer Synergo

Voor het seizoen 2011-2012 is Klaas Otten de nieuwe hoofdtrainer van korfbalvereniging Synergo. Hiermee gaat Synergo door op de ingeslagen weg naar meer prestatiekorfbal.

Met deze trainer denkt Synergo de goede trainer/coach gevonden te hebben om als vereniging een stabiele tweedeklasser te zijn. Klaas Otten heeft als trainer/coach zijn sporen verdiend bij onder andere korfbalverenigingen Victum en Dalto. Klaas heeft een eigen bedrijf in coaching.

Synergo zet met deze samenwerking de volgende stap om verder aan de slag te gaan met spelers en speelsters die willen leren, zichzelf beter willen maken en die veel plezier willen hebben en uitstralen in het korfbal en de vereniging.

Groter, hoger, beter

Korfbalvereniging Synergo groeit, zowel in aantal als in samenstelling. En Synergo wil meer; groter, hoger en beter! De ambitie is om in 2015 met de seniorenselectie minimaal stabiel tweede klasse te spelen. Dit wil de vereniging ook voor de jeugdteams.

Synergo wil prestatiekorfbal bieden aan leden die dat kunnen en ambiëren. Daarnaast vindt de vereniging het sociale aspect en het plezier erg belangrijk. Prestatiekorfbal is hierbij de wil om zoveel mogelijk uit iedereen te halen om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten op het eigen niveau. Dit is uiteraard voor iedere speler/ speelster en voor ieder team verschillend.

Synergo

De vereniging is met ongeveer 300 leden de grootste korfbalvereniging uit de stad Utrecht. Uit de slogan ‘Samen Sportief’ blijkt de betrokkenheid voor de vereniging, maar ook voor de samenleving. Een sociale vereniging, een sociale sport, jongens én meisjes die samen in een team spelen. Samen korfballen, samen sport aanbieden. De ligging van de vereniging is uniek; het ligt precies als centrum van vier verschillende wijken; Overvecht, Tuindorp, Tuinwijk en Zuilen/Ondiep.

Synergo sluit zich zeker niet voor de maatschappelijke ontwikkelingen. De vereniging besteedt veel aandacht aan fair play, biedt korfbal aan basisscholen (schoolkorfbal) en is betrokken bij integratieprojecten voor kinderen van allochtone afkomst (Tijd voor Korfbal, korfbal in Marokko).

Synergo wil graag verder; groter, hoger en beter!

De Technische commissie en het bestuur.

Meer informatie

De vereniging Synergo
Technische commissie