Laatste update combinatiefunctionaris

Combinatiefunctionaris toernooi

Hierbij de update die ik liever nooit had geschreven. Mijn laatste. Ik moet jullie helaas mededelen dat mijn aflopende contract bij de SSU niet wordt omgezet naar een vaste aanstelling in de nieuwe organisatie.

De vernieuwde organisatie Sport Utrecht (een samenvoeging van Harten voor sport, SSU en de VSU) hebben die beslissing genomen. Voor mij en vele anderen kwam dit als een grote verrassing. De subsidieaanvraag is er gelukkig wel doorheen gekomen maar dan wel met een andere combinatiefunctionaris vanaf 1 augustus.

Ik baal ontzettend en vind het jammer om afscheid te moeten nemen van het werk als combinatiefunctionaris,  van Synergo en van het wijksportteam. Ik had er graag nog vele jaren aan vast willen plakken, maar helaas is dat geen optie. Ik wil hierbij iedereen enorm bedanken voor de mooie, leerzame en leuke jaren die ik bij deze club en in de wijk heb mogen meemaken. Ik ben blij en dankbaar dat ik 3 jaar geleden de kans heb gekregen tijdens mijn laatste jaar van de sportopleiding om dit geweldige werk te mogen verrichten. Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen als persoon, lesgever en heb met veel leuke mensen mogen samenwerken die net als ik passie hebben voor sport en om dat over te brengen naar alle kinderen op de scholen en andere locaties. Mooier kan het niet om van je hobby je werk te mogen maken.

Ik weet zeker dat jullie met de nieuwe combinatiefunctionaris ook mooie dingen gaan bereiken, want de korfbalsport leeft zeker in Overvecht en in de wijken daaromheen. Geniet van jullie geweldige nieuwe accommodatie, want een club als Synergo verdient die ook. Ik wens jullie allemaal veel succes en sportplezier toe voor de toekomst en ik kom uiteraard nog langs om de nieuwe sporthal en de kantine te bewonderen.

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles en ik wens jullie allemaal nog een fijne zomer toe!

Met sportieve groet,
Stefan.

 

Zie ook